Essence – Winter Glow Polishes.

Eigenlijk zit ik in een no buy i.v.m. mijn vakantie naar de VS, maar door de 1+1 actie bij KV kon ik niet anders dan toch deze 4 lakjes van de nieuwe Essence Winter Glow collectie meenemen. Benieuwd naar swatches en een eerlijke review, lees dan snel verder ;)

De eerste lak (miss frost) is denk ik wel mijn favoriet. Een mooie rood roze lak met shimmer en een matte finish. Super kek en vrij uniek! De lak dekt met 2 laagjes en deze drogen door de matte finish super snel. Handig voor dagen waarop je net niet genoeg tijd hebt voor een full on glam mani.

De tweede lak uit de collectie (i see ice) is ook een favoriet en lekker donker. Een medium grijze lak, weer met zilveren shimmer en een matte finish. Ook deze lak heeft maar 2 laagjes nodig en deze drogen lekker snel.

De laatste 2 lakjes vielen me erg tegen. Het is niet echt een reguliere nagellak te noemen maar meer een shimmery/glowy topcoat. Dekking is erg ver te zoeken. Maar ik neem aan dat de lakjes 03 lumos en 04 let it glow prachtig zijn over bijvoorbeeld een witte of zwarte basis lak. Ze zijn wel erg glossy qua finish, dat dan weer wel.


Hi guys and dolls! I’m actually in a no buy period because of my trip to the US, but I couldn’t resist taking them home when I saw that there was a 50% discount :D The first two matte finished polishes are def. my faves, the other two are more topcoats than actual polishes. Which is such a shame because the colours itself look really pretty in the bottles. Ah well, I’ll just add them to my topcoat collection ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence – Winter Glow Polishes.”

  1. Ik ben blij dat ik jouw review nu gezien heb, want die onderste twee vind ik maar niks! :-) Ik stond van de week nog te twijfelen in de winkel!

    1. Ik moet eerlijk zeggen dat de limited editions van Essence steeds minder interessant worden de laatste maanden, erg jammer!

  2. Ik zag een swatch van de eerste ‘sheer’ lak en vond ‘m prachtig, maar dat waren dan zeker ook vier laagjes ofzo! Zonde. Vind de eerste 2 erg mooi en ze stempelen ook goed zag ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//