Essence Vampire’s Love Shimmer Powder.

Deze LE is jammergenoegniet meer in de vaste schappen te vinden. Zelf heb ik deze voor maar €1 uit deuitverkoopbakken gevist en lekker snel mee naar huis genomen. Ik heb eigenlijkgeen idee hoe veel deze powder kostte toen deze nog in de schappen stond maarhet zal vast niet meer dan €4 zijn geweest, Essence kennende. Deze powder bevatveel product; maar liefst 8.5 gram wat 2 jaar goed houdbaar is.
De powder zelf vind ikecht gorgeous als highlight onder de wenkbrauwen of als highlight op dejukbeenderen of waar dan ook. Het heeft een lichte huidskleurachtige tint dieverder, op mijn huid in ieder geval, transparant wordt. De goudkleurige shimmerblijft wel goed zichtbaar maar is niet super opvallend of overheersend. Jewordt met deze poeder geen lopende discobal!
Verder heeft deze powdereen lekker geurtje, daar hou ik wel van, zeker als het gaat omgezichtsproducten. Verder voelt de poeder zacht aan op de huid en blend dezemooi in de huid. Ik heb jammer genoeg geen foto’s van hoe hij op mijn gezicht er uit ziet. Wel hebben jullie mij deze poeder kunnen zien gebruiken in mijn facial make-up routine filmpje!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Vampire’s Love Shimmer Powder.”

  1. Dit is echt een product dat ik aan me laten voorbijgaan heb en waarvan ik nu zoiets heb van 'WAAROM?' want ik lees er alleen maar goede dingen over… ach ja :)

  2. Ik heb deze ook, maar uiteindelijk gebruik ik de Essence Shimmer Powder toch vaker, op de één of andere manier vind ik die mooier bij mijn huid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//