Essence Twilight Breaking Dawn Part 2: Glitter Eyeliners.

Zoals jullie wel konden lezen in mijn 2 vorige reviews van de lakjes en de shimmer powder uit deze collectie, ben ik ontzettend excited over alle producten. Totdat ik deze glitterliners uit probeerde en ze toch wel een beetje tegenvielen.

Ik ben zelf echt gek op een goed gezette en niet zo’n saaie simpele liner in het zwart of bruin. Glitterliners zijn altijd meer dan welkom in mijn stash en gebruik ze ook wekelijks. Deze glitterliners hebben, vergeleken bij mijn Saffron glitterliners waar ik echt gek op ben, super fijne glittertjes waardoor de liner minder opvallend is dan verwacht.

01 Alice Had A Vision – Again heeft een blanke basiskleur met donkergrijze en paarse glittertjes. 02 Jacob’s protection heeft dezelfde blanke basis en donkergrijze glittertjes met daarnaast donkerblauwe glittertjes. De glitters zijn voor mij meer shimmer want zodra ik de eyeliner draag (ook over een zwarte eyeliner) valt het bijna niet op. En dat vind ik best jammer want ik had echt hoge verwachtingen!

De glitterliner opbouwen kan opzich wel maar dan vind ik het resultaat alsnog matig (dat is gewoon mijn smaak want als je glitterliner draagt vind ik dat je het ook echt moet kunnen zien en niet alleen van een paar centimeter afstand). Jammer maar helaas, ik ben er niet zo super excited over zoals ik wel was over de lakjes en shimmer powder. De eyeliners kosten €2,39 per stuk, wel een koopje maar ik raad ze niet echt aan als je naar een opvallende glitterliner op zoek bent!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Essence Twilight Breaking Dawn Part 2: Glitter Eyeliners.”

  1. jammer dat ze tegen vallen! vind ze er zo op de swatch wel mooi uitzien, maar kan me idd goed voorstellen dat ze op je ogen (over zwart) wat minder zijn..

  2. Ik heb de blauwe en ik ben echt teleurgesteld. Ik had een goede dekkende donkerblauwe gilttereyeliner verwacht die ik kon dragen zoals zwarte maar gewoon dat tikkeltje anders. Ik vind dit wel een gemiste kans van essence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//