Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder.

Vorige week reviewde ik de vier lakjes van deze LE, klik HIER voor dat artikel. Maar vandaag gaat het over de pretty shimmer powder uit deze ticket to paradise collectie.

DSC_3774 copy DSC_3775 copy Als eerste kudo’s voor de print die in het product zelf zit, erg pretty en bijna zonde om te gebruiken! De poeder zelf is super goed gepigmenteerd maar blend mooi in de huid waardoor hij zelfs voor de lichtste en meest bleke huidjes onder ons goed bruikbaar is als zomerse highlighter. Het poeder geeft een fijne gouden/bronzy glow wat perfect is voor de zomer. Natuurlijk kun je deze  ook gewoon in andere seizoenen kunt dragen, mocht je behoefte hebben aan een summery glow in je gezicht.

DSC_3793 copy

De shimmertjes zijn lekker fijn wat er voor zorgt dat als je misschien wat teveel aanbrengt, je er niet uitziet als een wandelende discobal. Voor de prijs moet je deze highlighter helemaal niet laten liggen, hij kost maar €2,99 terwijl er maar liefst 10gram product in zit! Super weinig geld voor veel product, me likey! Het is een LE product dus op is op. Mocht je hem zelf nog willen scoren wees er dan snel bij!

*Ik heb 2 van deze shimmer powders gehaald, eentje voor mij en de andere die nog helemaal nieuw en ongeopend is voor een van mijn lieve lezers. Mocht je de shimmer powder dus niet te pakken krijgen, hou dan femketje.nl in de gaten want binnenkort wordt deze shimmer powder weggegeven in een winactie! To be continued… :3*

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder.”

  1. Echt een leuke print staat erin. Ik zou hem bijna niet gebruiken :) Maar het resultaat mag er ook wezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//