Essence Ticket To Paradise Polishes!

Gisteren was ik even snel de stad in geweest *Ik moest toch boodschappen doen dus ik had een goed excuus* en kon ik het niet laten om toch even bij de Kruidvat binnen te stappen om de nieuwe Essence LE te bewonderen. Eigenlijk had ik me voorgenomen niks te kopen maar toen ik de lakjes en de shimmer powder zag kon ik mezelf niet inhouden en heb ik ze meegenomen. (ik heb 2 shimmer powders meegenomen, 1tje voor een winactie die later online komt! To Be Continued :3) Vandaag is het de beurt aan de 4 lakjes, die me eerlijk gezegd een beetje tegenvielen.

DSC_3778 copy Als eerste 01 Dive With Me To The Island: wat een prachtige creamy tint in het potje leek met een mooi minty turquoise achtig kleurtje, bleek uiteindelijk een jelly achtig lakje te zijn. Jelly lakjes dekken over het algemeen bijna niet en je hebt er vaak VEEL laagjes voor nodig om het te laten dekken. Op de swatchfoto’s staan trouwens meteen het aantal laagjes er bij. Bij deze lak was dat 2 laagjes, ik denk dat een dikke derde of misschien een dunne derde en vierde laagje het lakje meer dekkend zou maken. Toch is deze lak niet onbruikbaar, zou ook zonde zijn gezien de mooie tint. Deze lak is ideaal over een witte basislak maar ook erg mooi te gebruiken als watermarble kleurtje.

DSC_3780 copy

02 Tropical Heat is weer een tint die vrijwel niet dekt. Misschien met 4 of 5 dikke lagen maar dan is de droogtijd te lang naar mijn geduld. Wel vind ik deze gouden shimmery lak erg mooi als topcoat over een andere lak. Best een multifunctioneel lakje dus maar jammer dat het niet makkelijk als lak op zichzelf gebruikt kan worden. Ik had er meer van verwacht!

DSC_3782 copy

Dan 03 Sun Said Red: een perfecte oranje Koning(inne)dag lak, maar ook deze is super jelly en dekt daardoor niet snel. Ik vind de kleur wel erg zomers en perfect voor deze LE, maar als je zelf van snel dekkende creamy lakjes houdt dan raad ik je deze niet aan.

DSC_3784 copy

Als laatste 04 My Treasure Island: weer een erg mooie jelly tint die naar mijn mening het slechtste van deze collectie dekt. Op de swatch heb ik al 3 lagen aangebracht maar zoals je kunt zien komen mijn natuurlijke tips er nogsteeds doorheen spieken. Erg jammer want deze kleur vond ik zo mooi!

DSC_3785 copy

Deze collectie heeft me qua lakjes niet echt overtuigd. Ondanks de mooie maar erg sheer kleuren vind ik ze wel erg mooi voor watermarble designs of wanneer je ze over een dekkende witte of nude lak aanbrengt. De gouden tint is perfect te gebruiken als speciale shimmery topcoat. De kleuren zijn wel leuk en passen goed bij het zomerse thema, alleen had ik persoonlijk net wat meer dekking willen hebben. Jelly lakjes geven wel echt een zomers gevoel, maar zijn voor mijn lange nagels niet erg pretty wanneer je ze niet perfect dekkend gelakt krijgt. De lakjes zijn wel lekker cheap met een prijsje van €1,89 per potje van 8ml.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

37 thoughts on “Essence Ticket To Paradise Polishes!”

 1. Ik vind die goudkleurige wel mooi maar verder moet ik zeggen dat ik net als jij, ook niet echt onder de indruk ben!

  Liefs,
  Miranda

 2. Wat jammer van de dekking! Ik was van plan om de goude,blauwe en roze lakje te halen, maar het valt toch wel tegen :(

 3. hele handige review! Ik ga denk ik deze nagellakjes maar skippen.. zou je misschien een nagellak stash filmpje binnenkort willen doen? :)

 4. Ik zag ze ook staan, maar het zijn niet echt mijn kleuren . Kun je er geen kleur onder doen zodat ze wel mooi worden? Want dit is niet zoals je het graag ziet.

 5. Ik heb de lakjes ook, alleen de 4de niet. Ik heb ze nog niet gebruikt. Ik heb ook een lip gloss van deze collectie. Deze is super lekker :D Maar je ziet hem bijna niet. Ik had trouwens de blauwe lip gloss. Wat jammer dat ze zo tegen vallen :(
  Maar wel een leuk artikel!

 6. Blij dat ik ze niet mee heb genomen! Zat al te twijfelen aangezien ze me vrij dun leken. Jammer van de dekking, misschien is de gouden nog mooi over een geel kleurtje.

 7. De lakjes zijn wel mooi, maar heel erg zonde dat ze echt slecht dekken. Jammer, ik laat ze in de winkel liggen.

 8. Het zijn mooie kleurtjes, maar jammer inderdaad van de slechte dekking! Maar je zegt dat ze handig zijn voor marble nagels, heb je daar niet juist dekkende nagellak voor nodig? Want ik heb het ooit geprobeerd en het lukte niet haha dus misschien ligt het aan de soort lak :P

  1. Als je een witte basiskleur gebruikt worden de kleuren feller ;3 dus dat maakt dan niet zo erg veel uit, geeft juist een mooi effect!

 9. Deze collectie is toch alleen in Duitsland verkrijgbaar of (inmiddels) ook in NL? De kleurtjes zijn wel schattig, misschien toch wel leuk om te ‘sandwichen’ met bv. een glitterlakje.

 10. Jammer dat ze tegen vallen, de roze kleur is mooi, maar jammer dat ie niet goed dekt. Zonde eigenlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//