Essence Studio Nails; 24/7 Nail Base.

Basecoats, ik heb al zo veel verschillende soorten geprobeerd en steeds weer was ik niet 100% tevreden. Toen kwam ik laatst deze van Essence tegen en ik was na de eerste keer gebruiken er helemaal addicted aan!

Deze basecoat droogt ontzettend snel, als je met je 2e hand begint zijn de eerste nagels van je 1e hand al droog. Ook droogt deze basecoat matte op waardoor je gekleurde lak meer grip heeft en langer goed blijft zitten. De basecoat zelf heeft een dunne melkachtige textuur die ik persoonlijk wel fijn vind werken.

De basecoat beschermd aardig goed tegen verkleuren en laat mijn lak zo’n 4 dagen goed en netjes zitten. Ik raad deze basecoat zeker aan en voor een klein prijsje van €1,79 voor 8ml lak hoef je hem niet te laten staan.

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Studio Nails; 24/7 Nail Base.”

  1. Deze is ook mijn favoriete. Ik kocht het omdat mijn vorige op was en sinds die tijd heb ik niets anders meer gebruikt :-)

  2. Ooooh, naar deze basecoat was ik altijd al benieuwd ! Mijn favoriete van Rimmel is helemaal stroperig geworden & die van de Hema die ik heb trekt op niets !
    Ik ga zeker weten deze dan toch maar eens halen :)
    Bedankt voor de review !

  3. I also use this base nail polish since it got out! It works great and it is sooooo cheap =3 Yay for essence products!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//