12 thoughts on “Essence Stamp It! Clear Stampy Set & Image Plates Review.”

 1. Ziet er leuk uit! Maar bij mij gaat dat stempelen zo lastig, ik gebruik er speciale lak voor. Maar ik krijg het sjabloon nooit of maar half op de stempel.

  1. Het kan een combinatie zijn van de scaper en de stamper, soms zelfs ook de designs op de plates. Bij deze set is de scraper echt helemaal niks maar de stamper zelf wel :)

 2. Leuke video! Ik merk wel dat dit wat moeilijk gaat… Ik denk dat ik de stempelplaatjes zelf niet ga aanschaffen. Ik heb gisteren een paar spulletjes op Wish besteld, heel benieuwd of die een beetje oke zijn.

  1. Hoi! Er kan bij stempelen van alles mis gaan, vaak ligt het aan de plate of de stamper zelf. Soms wordt de verkeerde nagellak gebruikt. Waar loop je precies op vast?

   1. Ik gebruik de essence gel nagellak sommigen plaatjes komen wel eruit als ik 3 lagen op smeer pas.. het lukt goed maar soms lukt het weer mis

    1. Ik denk dat het de lak is, gebruik je ook de scraper die bij deze set zat? Zelf werkte die bij mij totaal niet goed, schraapte letterlijk alle lak uit de plaatjes. Probeer eens een echte stempel lak, Essence verkoopt deze ook bij de wat grotere kruidvat filialen welke een Essence nailart schap hebben :) Eventueel kun je een oud pasje gebruiken om de overige lak van de plaat af te scrapen, die zijn flexibeler dan de scraper die bij de set zat ;)

     1. De konad en moyo is er geschikt voor maar verkopen ze dat ook in winkels zo ja waar dan en ik ga proberen met een oude pasje bedankt voor je tip,

     2. Ik weet dat ze konad en moyo bij nagel groothandels verkopen, maar anders dan dat heb je denk ik meer geluk online :)

 3. Bedankt! Ik ben meteen bij jou gaan kijken want ik zag dat jij hem al gebruikt had. (Stamper) Het lukte bij mij dus niet en was er meteen klaar mee. Nu ik zit gezien heb ga ik nog een poging wagen. Bedankt heel blij dit even gezien te hebben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//