Essence Special Effect Topper 08 Night In Vegas.

Flakies, ik ben er dol op! Zeker deze soort flakie is 1 van mijn favoriete kleur. Ik heb al een aantal soortgelijke flakies van andere merken en eigenlijk had ik deze ook niet hoeven kopen. Toch wilde ik deze graag (als back up ofzo) toevoegen aan mijn stash.

Deze special effect topper bevat 8ml lak voor een mini prijsje van €1,79 en heeft een fijn maar niet al te bijzonder kwastje. Wat ik wel weer bijzonder vind is de flakie lak zelf. Het is dan wel een flakie die je in meerdere merken wel vaker tegenkomt, toch vind ik de kleuren nogsteeds super pretty. Het is een blanke basislak met regenboog flakie. Wel merk ik, in vergelijking met andere zelfde soort flakies, dat deze iets meer rood bevat.

Afgezien van dat is hij gewoon precies hetzelfde als alle andere ‘regenboog’ flakies en zeker de moeite waard om eens uit te proberen (of om toe te voegen aan je stash als nog nog geen zelfde soort flakie hebt!).

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Special Effect Topper 08 Night In Vegas.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//