Essence Pure Skin: Anti-Spot Gel.

Voordat ik begin te vertellen over dit product moet ik laten weten dat dit 1 van mijn weinige Holy Grail producten is wat ook echt werkt.

Deze budget Essence anti spot gel is een doorzichtige gel die je echt alleen maar op probleemgebieden aan moet brengen namelijk; direct op puistjes of opkomende puistjes. Ook kun je het op wat littekentjes aanbrengen, deze vervagen namelijk wat sneller door deze gel. Waarom is het zo belangrijk dat je dit niet over je gehele gezicht aanbrengt? Het droogt je huid namelijk erg uit door de ingrediënten die echt gericht zijn om puistjes e.d. uit te drogen. Als je dus net als ik een gemengde huid hebt, wil je niet de al super droge huid nog meer uitdrogen.
Deze gel zit in een handig en klein maar fijn tubetje die lekker fris ruikt, antibacterieel is en snel intrekt en opdroogt. Het is perfect voor de jongere maar zeker ook de wat oudere probleemhuid en ik merk echt dat als ik een puistje of iets op voel komen en ik smeer er twee keer een beetje gel op, dat het binnen 1 dag al helemaal weg is en niet verder ontwikkeld.

Gelukkig ben ik nu alweer 21 en heb ik ook al een aantal jaar niet echt een probleemhuid meer, maar soms kan ik i.v.m. hormonen e.d. nog wel eens een puistje of twee krijgen in de maand. No biggie met dit spul dus wat er voor zorgt dat ze letterlijk als sneeuw voor de zon verdwijnen!
De prijs valt ook ontzettend mee (€2,29) en ook al is de tube erg klein met een inhoud van 15ml, je doet er echt ontzettend lang mee. Ik doe nu al zo’n 3 maanden met mijn eerste tubetje en die is nu nog niet eens voor de helft leeg! Wel is de gel na eerste keer openen en gebruiken maar 9 maanden houdbaar, geen ramp maar houd hier wel rekening mee; je wilt niet iets wat over de datum is en waar bacteriën in zitten op een plekje van je huid smeren wat juist antibacterieel gemaakt moet worden.
Al met al, ik ben er verslaafd aan, in a good way en raad deze gel dus zeker aan aan meiden en dames die ook net als ik, af en toe last hebben van een puistje.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence Pure Skin: Anti-Spot Gel.”

  1. Dus het helpt! Nou, dan moet ik deze maar kopen! Ik heb al zo veel producten voor mijn huid gekocht (onzuiver, vooral bij mijn neus en voorhoofd veel pukkels), maar niets helpt. Dus ik hoop dat dit kan helpen..

  2. ga hem zeker ook uitproberen na het lezen van jou mening. heb net zoals jij eens in die maand last van een aantal maar verder ook niet

  3. klinkt goed! alhoewel ik nu iets voorzichtiger ben met producten uit deze lijn van essence… kreeg nog meer onzuiverheden door hun crème :(

  4. Het is een goede hulp voor de meeste mensen met een normale huid. Bij mij werkt dit voor geen meter helaas =( ik gebruik het al keer op keer weer maar geen resultaat. Heb spul van de dokter gehad wat ongeveer net zo duur was alleen dan op recept te verkrijgen en dat hielp wel dus als ik weer puistjes heb hoef ik het daarmee aan te stippen en het is weg.
    Gelukkig is de anti spot gel niet heel duur dus proberen kan nooit kwaad =D
    Het helpt bij jou dus gelukkig wel dus is het voor jou geen "miskoop"(niet dat je dat voor die prijs kan zeggen dus vandaar tussen de aanhalingstekens haha!)

  5. Deze wil ik zeker ook wel gaan uitproberen! Ik ben 22 en ik heb helaas nog steeds veel last van acne =( Veel producten van de drogist werken niet en ik heb daarom ook een lotion die alleen verkrijgbaar is via de huisarts. Maar soms willen producten van de drogist wel eens een klein beetje mee werken =)

  6. Stomme vooroordelen: ik koop dit soort dingen eigenlijk niet van Essence, omdat ik dat het 'vast niet goed is'. Ik ga het toch maar eens halen, want je hebt me wel overtuigd, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//