Essence Parfum: Like A Day In A Candy Shop

Laatst had ik een awesome goodiebag pakket gewonnen op wearefashion.nl en daar zat o.a. dit luchtje van Essence in. Ik had zelf al eerder een mini variant van de geur “Like A Walk In The Summer Rain” gekocht en die beviel me toen ook prima. Dit geurtje had ik in de winkel laten staan omdat ik dacht dat deze te zoet zou ruiken op mijn huid. Maar eigenlijk is het best een lekker en draagbaar geurtje voor overdag.

DSC_1924 copyDe flacon die ik heb gehad is dus een fullsize grootte van maar liefst 50ml. Alle flesjes van Essence geuren hebben dezelfde soort vorm maar het doosje waar het in zat is bij elke geur uniek. Het doosje vind ik super cute en past precies bij de naam van dit geurtje. Het gele lintje maakt het helemaal af!

De geur is, zoals de naam al doet vermoeden, lekker zoet en snoepachtig. Wel merk ik dat de geur niet de hele dag lang even sterk blijft ruiken maar dat vind ik opzich niet zo erg. Ik vind de geur draagbaar voor zowat elke leeftijd maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen van zoete parfums houdt.

Opzich een lekker en vooral betaalbaar luchtje. Echt mijn ultieme favoriete geur is het niet maar het is zeker wel een lekker luchtje om mee af te wisselen. Een fullsize 50ml flacon als deze kost €6,99.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence Parfum: Like A Day In A Candy Shop”

  1. Ik heb laatst tijdens een actie van Kruidvat de geur ‘Like a New Love’ gekocht, deze vond ik het lekkerst ruiken, licht en bloemig, lekker luchtje voor overdag.
    De verpakkingen van de geuren vind ik ook erg leuk!

  2. Ik heb eigenlijk nog nooit aan zo’n geurtje van Essence geroken. Lijkt me opzich wel lekker ruiken, maar ik heb echt het idee dat de geur na 1 minuut al niet meer blijft hangen. Ik hou wel weer heel erg van zoete geurtjes, misschien moet ik toch maar eens zo’n geurtje aanschaffen. €6,99 voor een parfum is geen geld. :)

  3. Alleen voor hoe het eruit ziet zou ik er al 6,99 voor betalen:-) De geur op zich klinkt voor mij niet heel aantrekkelijk. Hoe was die andere, waar je een sample van had?

  4. Cool! Ik was ook een van de winnaressen en ik heb ook een Essence geurtje gekregen. Volgens mij was het Like a girls night out. Die is ook echt heerlijk! x

  5. Ik heb ook een paar geurtjes van Essence, ze bevallen me best goed! Alleen deze heb ik niet, omdat ik deze net iets te zoet vond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//