Essence Natventurista lakjes #02 + #03.

Toen ik deze LE voor het eerst voorbij zag komen in preview artikels op andere blogs was ik niet echt blown away… maar dan ook echt totaal niet. Ik ben persoonlijk erg gek op felle en gekke kleuren, glitters en toeters en bellen en daarom laat ik nude of natuurlijk gekleurde lakjes vaak staan, ook omdat ik ze allemaal wel op elkaar vind lijken.

Toch kon ik, toen deze LE al een paar weken in de winkels lag, mezelf niet inhouden en had toen deze twee lakjes meegenomen. Over de andere lakjes van de LE was ik al helemaal niet overdonderd aangezien 9 van de 10 reviews negatief waren over de dekking etc. en de rest van de LE was ik ook niet zo weg.
Omdat ik dus niet echt positief tegenover deze LE stond was ik toch super verrast door deze twee lakjes en moet ik stiekem toegeven dat ik steeds gekker word op natuurlijke tinten, vooral omdat deze erg mooi staan bij mijn huidskleur en haarkleur en ik continu complimentjes krijg als ik deze tinten draag in kleding of make-up. (Zelf vind ik het natuurlijk ook gewoon mooi, zeker in de herfst!)
02 Mother Earth Is Watching You was het lakje waar ik als eerst naar keek toen ik voor het schap stond. Niet echt speciaal dacht ik in eerste instantie, gewoon weer een bruin… Toch is deze lakmeer dan alleen een bruin tintje, hij bevat wat zilveren fijne glittertjes die het wel weer een erg mooie finish geven. Ook dekt de lak ontzettend goed; met 1 laagje was het al perfect en droogde de lak ook lekker snel.
03 Barefoot Through The Moss was het tweede en ook laatste lakje wat me interesseerde. Deze kleur is letterlijk een moskleurtje en bevat ontzettend veel mooie fijne glittertjes in meerdere kleuren als je er goed naar kijkt. Ook deze lak verraste me ontzettend door ook met maar 1 laagje al perfect te dekken.
Al met al, ik ben verkocht! Voor maar €1,79 per stuk (8ml per potje) had ik deze twee pracht lakjes in m’n stash gebracht.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence Natventurista lakjes #02 + #03.”

  1. Ik heb zelf ook Mother Earth Is Watching You. Had er ook niet veel van verwacht maar uiteindelijk was ik ook wel blij verrast :) Vooral de dekking en zilvere shimmer vond ik erg positief!

  2. Ze leken mij wel leuke lakjes en ik heb de potjes al een aantal keren in mijn handen gehad, maar heb ze toch maar niet gekocht. Ik vind de kleuren op zich wel mooi. Vooral Mother Earth Is Watching You.

  3. Ze zijn mooi. Ik was in het begin niet zo enthousiast over deze lakjes. K heb zelf de mother earth en de oranje-achtige kleur met shimmer.

  4. Ik heb ze alle4 en vind ze totaal niet mooi! Ik ben echt niet voor zulke kleurtjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//