Essence Mono 26; Disco Queen.


Ik vind het aan de ene kant altijd jammer dat er producten uit het vaste assortiment gehaald worden maar aan de andere kant ook wel fijn want dat betekend oogschaduws voor mini bedragen en dat er natuurlijk ook weer een hoop nieuwe kleuren voor terug komen!

 

Ook deze mono, 26 Disco Queen is laatst uit het assortiment gegaan en heb ik uit 1 van de uitverkoopbakken voor een klein prijsje van €0,80 kunnen scoren. Deze mono bevat 2.5 gram waar je ontzettend lang mee doet, plus deze mono is 2 jaar lang goed houdbaar, mits je er met schone kwasten in gaat.

Het enige minpuntje aan deze mono is de pigmentatie. Vergeleken bij andere mono’s is de pigmentatie matig/okay maar ook zeker niet slecht te noemen. De kleur zelf is een mooie donkerpaarse tint met een metallic finish (mijn favoriete finish!) en blend deze fijn met andere oogschaduws.
Al met al, een prima oogschaduw voor een nog betere prijs!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence Mono 26; Disco Queen.”

  1. Jammer dat de pigmentatie een beetje tegenvalt. Hopelijk ziet dat er beter uit over een goede basis. Wel een hele mooie kleur en voor die prijs had ik hem ook mee genomen :)

  2. Ik vind hem er eigenlijk wel goed gepigmenteert uitzien, maar misschien komt dat op de foto anders over. Ik vind het ook een mooi kleurtje!

  3. @Roos op de swatch foto had ik een aantal laagjes over elkaar gedaan omdat anders te kleur niet natuurgetrouw over kwam ^^

  4. Ik zou hem zelf niet dragen, ik vind hem iets te donker, maar hij is voor de rest wel een mooi kleurtje!

  5. ik vind het pigment van die oogschaduws heel goed alleen ze breken zóóóóóó snel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//