Catrice 520 Apropos Apricot.


Weer zo’n prachtig lakje die jammer genoeg uit het vaste assoritment gehaald is. Zoals velen van jullie wel weten ben ik gek op peachy en lichte oranje tinten en ik was daarom ook erg blij dat ik dit lakje in de uitverkoopbakken zag liggen voor een mini prijsje van €1,25! Normaal kosten Catrice lakjes ook al niet veel (€2,49) maar zo’n 50% korting is altijd mooi meegenomen als student zijnde.

 

De lak heeft een herkenbaar potje wat zo’n 10ml lak bevat. Het is zoals ik al eerder zei een mooie peachy achtige lak met een creamy finish. De tint is bij mij, omdat ik nogal een lichte huid heb, bijna nude maar zal denk ik wat feller over komen op donkere huidskleuren.

Afgezien dat ik de kleur en finish erg mooi vind, dekt de lak niet erg snel. Ik had toch zeker 3 lagen nodig om het dekkend te krijgen en daardoor droogt de lak erg langzaam en blijft de lak op je nagels ook lang zacht.
Al met al, ik ben er zeker wel gek op, alleen jammer dat het drogen zonder quick drying drops van bijvoorbeeld Essence, erg lang kan duren.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice 520 Apropos Apricot.”

  1. wauw, zo'n kleurtje moet ik precies hebben! jammer dat ie uit het assortiment gaat..

  2. Wat een mooie kleurtje, jammer dat het drogen wat langer duurt :)

    Liefs' xx

  3. Ik was aan het twijfelen of ik hem ging kopen, maar denk toch dat ik hem maar ga halen ^^ Zo mooi !
    Ik volg jou via GFC, volg jij terug? :D x

  4. Wow, ik scrolde snel even voorbij en dacht in een flits dat ik het potje van de Catrice Foundation zag. Lijkt er erg op! De kleur niet hoor. Alleen het flesje. Ik vind de nagellak erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//