Essence Merry Berry – Highlighter & Eyeshadows.

Omdat ik het gewoon niet kon laten deze collectie onaangeraakt te laten liggen in het schap van mijn local Kruidvat. In dit artikel een review over de gorgeous feestelijke highlighter en de 2 mono oogschaduws waarmee je een stunning kerst look kunt maken! Benieuwd naar mijn mening en foto’s, klik dan snel verder :D

DSC_0440

DSC_0441

Als eerste mijn crown jewel: de highlighter met de naam 01 I Love My Golden Pumps. Het is een highlighter welke je wel ietsjes moet opbouwen met 2 laagjes om echt dat WAUW effect te krijgen wat ik na 1 swipe van mijn favo highlighter kan bereiken. Ondanks dat is het echt een hele fijne, zachte en mooie golden glow highlighter welke lekker blend in de huid. En dan dat patroontje! Like whuuut, super pretty en cute, zeker niet kinderachtig maar gewoon lekker feestelijk.

DSC_0449 copy small

Dan de oogschaduws. In de look die ik gemaakt heb heb ik ook een extreme winged liner gedaan welke de oogschaduws echt ondersteunen. Ondersteuning van is wel echt mijn gevoel wat ik bij deze 2 mono’s krijg. An sich zijn ze ook echt gorgeous hoor, don’t get me wrong, maar they need a lot of work. Zeker de donkere tint (02 The Masked Ball), welke een donkerpaarsige tint is met een lichte shimmer, had naar mijn idee wat gepigmenteerder mogen zijn. Hij is niet verkeerd en zeker wel mooi te blenden en op te bouwen, maar ik had er net ietsjes meer van verwacht.

01 The Perfect Dress gaat hand in hand met de highlighter. Een pretty champagne achtige tint, licht shimmery/metallic voor m’n gevoel, welke ook qua pigment me veel meer onderteboven had kunnen maken. Toch moet je met deze kleur ook wel wat werken om echt de true colour op je oogleden te krijgen. Minimaal 3 swipes is toch wel echt waar ik het mee heb moeten doen, echt het er op “patten” van de kleur is wat voor mij het beste werkte.

Geen verkeerde kleuren, maar qua pigment krijgen ze een 6,5je wat ook makkelijk een 8 had kunnen worden gezien mijn andere ervaringen met amazing Essence LE producten. Ze zijn draag baar en op zich goed mee te werken, maar echt knallend zonder moeite…. mehh… >.< Ik ben wel enthousiast, maar niet echt ultra hysterisch.

DSC_0452 copy small

Op zich een erg feestelijke en mooie collectie, love de patroontjes en de all over look en uitstraling van de producten. De pigmentatie had wel wat beter gekund maar is niet onvoldoende. It takes some work, laat ik het daar op houden, om alles mooi en “kleur-vol” aan te brengen. De highlighter, tja, ik ben nu eenmaal een highlighter addict dus mij hoor je niet klagen. De paarse oogschaduw is gorgeous in de crease en juist door de minder heftige pigmentatie makkelijk uit te blenden tot een soft smokey effect.

De highlighter kost €3,39 en de oogschaduws €1,99 per mono. Zeker geen weggegooid geld want het kunnen prima daily favorieten worden!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence Merry Berry – Highlighter & Eyeshadows.”

  1. Super leuk om te lezen. Ik kon ze ook niet laten liggen maar ik vind de kwaliteit niet zo goed. De nagellak van Essence vind ik echt zo goed! Zo jammer van de oogschaduw dan. Jammer dat je de producten in de winkel niet kon swatchen. De oogschaduws dan, want dan had ik ze niet gekocht. Mooie foto’s :)

    1. Ja dat vond ik ook! Normaal is er altijd wel een sample bij waar je eventjes kunt swatchen. Maar ondanks dat ze wat minder gepigmenteerd zijn ben ik sowieso een collector van zulk soort dingen, en ze zijn nog vrij bewerkbaar :)

  2. Wat een leuke producten! Vooral de highlighter met die schattige sterretjes. Maar het aller mooiste vind ik toch echt je fotos!

  3. Heel erg mooi! Goede tip ook, zulke mooie producten zijn nooit weg, zeker niet voor zo’n fijn prijsje. Hele gave foto’s ook zeg, wauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//