Essence Liquid Eyeliner.

Een paar weekjes geleden was het nieuwe assortiment alweer in de schappen van Catrice en Essence. Ik was erg benieuwt naar een aantal van die nieuwe producten en heb toen ook meteen deze liquid eyeliner meegenomen.

Liquid liners zijn sowieso mijn favoriete soort liners en zeker voor een klein prijsje van €2,29 was het de moeite niet om deze te laten liggen. Toen ik thuis was kwam ik er pas achter dat het een vernieuwde soort applicator had, niet zo’n standaard kwastje maar meer een vilten/stoffen furry punt die erg smal en prettig werkt. De liner gaat wel maar 6 maanden mee i.v.m. bacteriën e.d. die er in komen tijdens het gebruik, maar aan de andere kant zit er niet heel erg veel in (4ml) en kom je een heel eind met deze liner. Zeker als je elke dag eyeliner gebruikt krijg je hem zeker wel op in een half jaar.

Ik ben daarom ook erg blij dat ik deze heb meegenomen want ik ben vanaf de eerste keer gebruiken echt gek op deze liner. Met deze liner kun je de meest smalle, simpele maar ook meest extreme en extravagante liner zetten die je maar kunt bedenken!

Het enige nadeeltje aan de liner is dat deze niet bepaald smudge proof is. Met 3 vegen begon de kleur er al goed af te komen. Dit heeft natuurlijk wel weer als voordeel dat de liner snel van je ogen af te krijgen is met wat water of make-up remover. Boenen hoeft dus zeker niet!
Al met al, i’m hooked!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Liquid Eyeliner.”

  1. Lijkt me een fijne eyeliner! Ik ben zo slecht in het aanbrengen van eyeliner. Ik kan het nooit mooi recht en vaak schiet ik uit. Al gaat het steeds beter. Oefening baart kunst =D

  2. Ik ben zo slecht in het aanbrengen van Eyeliner. Maar dit lijkt me toch best een fijne.

  3. Nieuwe kwastje zuet er goed uit. Ik heb zelf de oude verpakking nog en ik vond die haartjes maar irritant. Met oogpotloden als eyeliner kan ik wel heel goed overweg dus ik denk dat ik met dit kwastje ook veel beter overweg kan dan met die haartjes. Momenteel heb ik een no-buy maar zodra die voorbij is ga ik deze ook aanschaffen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//