Catrice Ultimate Nudes 010 Dance Like A Prima Ballerina.

Voordat ik begin met de review moet ik zeggen dat dit lakje (jammer genoeg) sinds September dit jaar niet meer te krijgen is in de winkels. Catrice (en ook Essence) hebben hun assortiment weer eens goed bekeken en heel wat lakjes en andere make-up producten geschrapt. Afgezien van dat vond ik dit lakje alsnog de moeite waard om te testen en te reviewen.

De verpakking vind ik mooi, herkenbaar en het werkt fijn zoals alle Catrice lakjes naar mijn mening wel doen. De lak heeft me €2,49 gekost en bevat 10ml lak per potje.
De lak zelf heeft een mooie licht roze tint met een fijne shimmer die wel ietsjes streperig lakt. Het is een sheer lakje waardoor het een mooi en natuurlijk resultaat geeft maar ook is de kleur makkelijk dekkender te maken door de laagjes op te bouwen.
Al met al, een mooi natuurlijk lakje die alleen nog met veel geluk in een uitverkoopbak te vinden is.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Catrice Ultimate Nudes 010 Dance Like A Prima Ballerina.”

  1. Hey! Misschien een raar vraagje, maar waar heb je dat nagelwieltje gehaald? Sorry voor de rare vraag. Supermooi lakje trouwens!

  2. @Anoniempje ik heb die bij bornprettystore.com besteld :) in een set van 10 wielen per pakje!

  3. Ik heb vandaag het lakje gekocht en er waren er nog heel wat! Blijkbaar doet hij het in België minder goed! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//