Essence Kajal Pencils #15 & #18.

Een hele tijd geleden alweer had ik deze twee oogpotloodjes van Essence gekocht voor elk maar €0,99 per stuk.
Sowieso ben ik altijd wel fan van Essence oogpotloodjes, ze zijn altijd lekker zacht en goed gepigmenteerd. Deze twee potloodjes zijn niet anders en zeker voor de prijs van nog geen euro zijn ze zeker aan te raden als je eens een keer wat minder te besteden hebt. Wel weet ik niet zeker of deze op dit moment nog te koop zijn (i.v.m. assortiments vernieuwingen etc) maar anders kun je er vast nog wel een aantal scoren uit de uitverkoopbakken!
#15 Behind The Scenes is een mooi zacht donkergrijs potloodje die perfect te gebruiken is voor een wat zachtere smokey eye. De kleur bevat geen shimmer en heeft eerder een matte effect dan een shiny of glossy resultaat.
#18 Everybody’s Darling is een erg lief lavendel achtig kleurtje die wel een mooie en fijne shimmer bevat. Deze geeft ook wel een erg mooi (bijna metallic) resultaat en is ook zeker 1 van mijn favoriete paarse potloodjes op dit moment.
Zoals ik al eerder zei zijn de potloodjes erg zacht en brengen ze lekker creamy aan. Pas wel op dat je de potloodjes op een koele plaats opbergt of meeneemt, door de warmte van zon en/of verwarming worden ze nog zachter dan dat ze al zijn en kunnen ze smelten!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence Kajal Pencils #15 & #18.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//