Essence I Love Stage Eyeshadow Base.

Een tijdje geleden alweer kocht ik deze oogschaduwbasis in de hoop eindelijk eens een goede maar betaalbare basis te vinden. En ik ben in deze basis zeker niet teleurgesteld.

Het is een leuke en vernieuwde verpakking en de sponseapplicator werkt super fijn. De basis zelf heeft een lichte huidskleurige matte finish die je wel wat op de huid blijft zien als deze opgedroogd is en je er geen oogschaduw op aangebracht hebt.

De basis doet wel echt wat hij belooft en wat een basis zou moeten doen. Het voorkomt dat je oogschaduw gaat creasen en het maakt bepaalde oogschaduws feller van kleur.

Al met al, voor een klein prijsje van €2,49 kan ik iedereen die wat minder te besteden heeft deze basis aanraden!

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence I Love Stage Eyeshadow Base.”

  1. Ik heb deze ook, en vind hem erg fijn. Heb er al veel gehad op budget gebied maar deze komt daar zeker bovenuit!

  2. Oe leuk hoor:) ik heb vorige week de oogschaduwbasis van Too Faced gekocht enik ben verliefd. Na een hele dag plus 's avonds sporten (oeps) zat het er nog perfect op!

  3. Mijn vriendin heeft deze maar bij haar blijft haar oogschaduw niet helemaal goed zitten, waarschijnlijk schilt het dus per persoon (;

  4. Als mijn huidige op is (die van Catrice) ga ik deze zeker kopen. Heb er al veel goeds over gelezen!

  5. ik heb deze ook van de zomer gekocht best een fijn en betaalbaar product. Ik vind hem alleen wel zwaar aanvoelen. Soms als ik mijn make-up er dan 's avonds weer afhaalt zie je nog een beetje zitten, maar met een goede oogmake-up reiniger gaat het er wel af. Maakt veel kleuren echt feller en ik ben er toch wel tevreden over

  6. Ik heb vorige week ook de eyeshadow primer van Too Faced gekocht, ik had ook al diverse budget varianten gekocht en wilde niet weer nog eens minder goede kopen, dus vandaar maar eindelijk de Too Faced :) maar deze van Essence klinkt dus ook niet verkeerd ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//