Catrice Hidden World Polishes.

Vorige week waren ze eindelijk in de schappen te vinden; de nieuwe Catrice LE Hidden world. Ik heb van deze LE alleen de lakjes en een eyeesouffle meegenomen maar misschien dat ik de andere twee souffle’s later ook nog oppik.

Maar nu de lakjes, in totaal 3 lakjes met als eerste 01 White and seek; een mooie creamy witte parelmoer lak die perfect is om classy nude white nails te maken. Hij is een beetje sheer maar wel snel dekkend te krijgen met een laagje of 3.

02 Walk on air is een peachy roze lakje met een hoop roze shimmers in. Het lakje dekt in eerste instantie niet erg goed, maar met 3 laagjes zit je goed. Het is in mijn mening de perfecte lente tint!

Als laatste 03 Wood you follow me? Is een donkerbruine maar natuurlijke tint die bij elke huidskleur mooi te dragen is. De lak bevat een fijne shimmer en dekt in maar 1 laagje.

Al met al, i’m hooked! Elk potje bevat 10ml lak voor een klein prijsje van €2,49 per stuk.

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice Hidden World Polishes.”

  1. vind het roze lakje echt heel mooi, die heb ik zelf ook gekocht. de andere twee lakjes zijn iets minder mijn smaak..

  2. Die parelmoer-achtige vind ik erg mooi! Ik twijfel alleen of ik 'm zal kopen omdat hij pas met 3 lagen dekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//