Essence Gellook Topcoat.


Een tijdje geleden zag ik dat Essence een nieuw soort topcoat in haar assortiment had namelijk deze gellook topcoat. Ik twijfelde echt geen moment en nam deze voor nog geen €2,00 mee om eens uit te proberen.

Aan de ene kant vind ik het een fijne topcoat maar aan de andere kant pak ik vaker en liever naar bijvoorbeeld mijn quick drying topcoat dan naar deze gellook topcoat.

Om te beginnen vind ik het wel een erg fijn potje en lakt de topcoat niet streperig. Afgezien van dat is het eigenlijk maar een hele simpele en gewone topcoat. Een echt gellook effect zie ik er niet in, in ieder geval niet meer of minder dan een gewone andere topcoat, of zelf gewone blanke lak doet.
Wel merk ik dat deze topcoat er wat langer over doet om te drogen en uit te harden dan andere topcoats die ik heb (afgezien van de quick drying coats, deze kan ik niet met een gewone vergelijken natuurlijk!).
Okay, dit is dan de gellook topcoat: ik had verwacht dat deze wel een erg mooie glans zou geven, anders en mooier dan andere topcoats, maar jammer genoeg vind ik hem niet zo speciaal. Het is zeker wel een fijne topcoat gezien het je nagellak wel lang goed en netjes houd, maar afgezien van dat is het maar gewoon weer ‘another topcoat’ die het net niet is voor me. Zoals ik al eerder zei; ik pak liever een topcoat die hetzelfde effect geeft maar sneller droogt!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Gellook Topcoat.”

  1. ik heb hem ook maar gebruik hem bijna niet.. ik was ook net zo enthousiast in de winkel, maar bij thuiskomst viel de gellook zelf erg tegen!

  2. Ik heb deze ook, en ben er wel tevreden over. 1 minpuntje is dat het inderdaad niet zo snel droogt.

  3. Ik ben helemaal fan van een andere Essence topcoat, namelijk de -hier komt het hoor- Studio Nails Better than Gel Nails top sealer! Droogt echt belachelijk snel, mooie glans, supersmooth finish, heel betaalbaar én houdt je nagels relatief lang chipvrij. Echt een aanrader.

  4. Hmm, jammer dat 'ie tegen valt! Had anders graag wel graag een voorbeeld op je nagels willen zien :)! X

  5. Ik heb hem ook. Als ik bv alleen een french manicure doe en dan deze topcoat gebruik lijkt het wel op een gel effect, maar ook maar minimaal. Als ik mn hele nagels gelakt heb en dan de topcoat gebruikt zie je het niet. Het was het proberen waard ;)

  6. Ik heb hem ook en ben er heel tevreden van. Ik breng hem vrij dik aan, wat het effect alleen maar vergroot. Helaas duurt het dan ook wat langer vooraleer alles netjes droog is!

  7. Ik ben juist wel heel erg tevreden over deze nagellak! Voor mijn werk mag ik geen gekleurde nagellak op en zonder nagellak breken mijn nagels heel snel af. Wanneer ik de gel-look gebruik (ik gebruik 2 lagen) zien mijn nagels er toch mooi verzorgd uit en breken ze niet meer zo snel af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//