Catrice Welcome To Las Vegas; Shimmering Powder.

Een tijdje terug lag deze LE in de schappen (nu misschien nog wel wat restjes btw!) en ik heb in totaal maar vier producten meegenomen omdat de rest me niet zo aan sprak.

 
De shimmering powder daarentegen MOEST ik gewoon hebben, alleen al om het uiterlijk er van. Gelukkig ben ik verder ook erg tevreden over de poeder zelf, lekker glitterig en perfect voor de komende feestdagen.
Het zit in een pretty knijp-flaconnetje (net als vroegah!) en ziet er daarom erg classy uit. Ook vind ik dat het gelijkmatig sprayt en alle glitters goed verdeeld terecht komen op je huid. De shimmering powder zelf heeft een goudachtige kleur en kun je, volgens mij, overal op je gezicht en lichaam gebruiken.

Ik kocht deze powder voor €4,99 als ik het goed heb, er zit 5 gram in (waar je overigens erg lang mee doet!) en gaat 36 maanden lang goed mee. Wel zat er aan de zijkant een sticker op geplakt waardoor als je de sticker er afhaalde, een plakkerige rand hebt. Dit is natuurlijk snel op te lossen met wat nagellak remover.
Al met al, ik vind ‘m mooi en fijn!
x femketje

PS: Doe jij al mee met de xmas giveaway?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice Welcome To Las Vegas; Shimmering Powder.”

  1. Echt zo'n mooi flesjes he, deze wou ik ook al alleen daarom! Helaas is een deel van de gouden kleur mee afgekomen met het stickertje :(

  2. Ik hou van dit soort spulletjes!!! Totaal onnodig, maar oh zo leuk en schattig *_*

  3. ik vind de verpakking zooo leuk!! maar echt ik haaat glitter zoals dat dus ik ga het dan toch niet gebruiken

  4. Ik heb echt heel lang moeten zoeken om er nog 1tje te kunnen bemachtigen, maar het is gelukt:D

  5. Ik heb hem niet gekocht, want weet dat ik het niet gebruik, maar ik vind hem wel erg mooi!

  6. Best mooi! Maar denk niet dat ik 'm koop, het is zó verleidelijk, maar ik heb al meerdere van dit soort dingen en in de praktijk komt 't erop neer dat ik ze toch niet écht vaak gebruik. Mooi is het zeker wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//