Essence Fruity LE; Scented & Sealing Topcoats.

Het heeft eventjes geduurd voordat ik deze topcoats had uitgeprobeerd maar vandaag is het eindelijk zover! Ik had nog een aantal andere topcoats open staan en vond het zonde om deze ook meteen open te trekken. De topcoats zijn uit een LE en weet dus niet of elk filiaal ze nog heeft, misschien dat er nog een paar rondzwerven in een uitverkoopbak.

Als eerste de scented topcoat. Met een geurtje dus… en wat voor geur! Allemachtig deze topcoat meurt naar de chemisch gefabriceerde aardbeien. Wel erg zoet en best goed te doen maar ik vind het jammer dat de geur zo ‘gemaakt’ is. Wel blijft de geur best lang hangen, zo’n 2 dagen nadat je je nagels er mee gelakt hebt. Btw; een pluspunt van deze topcoat is dat mijn katten niet verschrikt wegrennen als ik mijn nagels aan het doen ben. Deze geur komt op hun helemaal niet als nagellak over maar eerder als zoete snoepjes ofzo ^^

Dan de sealing topcoat, deze vind ik persoonlijk een stuk fijner werken en laat je nagellak ook een stuk langer ongechipped dan de scented topcoat (denk aan een dag of 4/5). Deze topcoat is erg handig voor nail art, rhinestones, fimocane slices en nog veel meer.

Beide topcoats kostte toendertijd €1,99 maar met een mooie kortingsactie heb ik voor beide in totaal maar €1,99 betaald. Mocht je er nog een paar tegenkomen in een kruidvat filiaal dan raad ik zeker de sealing topcoat aan als je erg into nail art bent!

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Fruity LE; Scented & Sealing Topcoats.”

  1. Meer merken zouden een scented topcoat moeten hebben! Ik heb er nog steeds spijt van dat ik deze niet gekocht heb :(

  2. Bahhh die scented topcoat, ik vond het sterk ruiken naar een antibioticakuurtje. Ik heb het geswatcht, gesnuffeld en heeeel vlug aan mijn dochter gegeven. :-)

  3. Oeh, de geur lijkt me echt leuk! Ik zag ze in de winkel staan, maar ze trokken me niet echt aan. Ze zijn blijkbaar handiger dan ik dacht haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//