Essence Floral Grunge Polishes!

Ik zat echt af te tellen voor de nieuwe Essence en Catrice LE’s. Al eerder reviewde ik de lakjes van de Catrice LE en dit keer is het de beurt aan de 5 super verschillende Essence Floral Grunge lakjes. Elk lakje kostte me €1,89 voor 10ml lak *super budget* en de kwastjes lakken fijn. Ze zijn niet erg speciaal of uniek maar doen hun werk prima.

DSC_2795 copy De eerste lak is 01 Be Flowerful wat een glossy peachy tint is. De lak dekt met 2 laagjes en lakt streeploos. 02 Lily Bloom is een soort parelmoer achtig lakje. Een french manicure witte tint met een roze/peachy shimmer en gloed. Deze lak dekte niet erg snel maar met 3 laagjes heb je al een mooi resultaat. Het derde lakje, 03 Grunge Me Tender, is een erg pretty mintgroen lakje met fijne zilverkleurige shimmer. Deze lak droogt super snel en dat mag ook wel omdat je 3 laagjes nodig hebt voor een dekkend egaal resultaat. De lak heeft een semi matte/suede finish en voelt ietsjes ruw aan *niet zo erg als bij een sand of texture polish maar het is zeker niet zo glad als de eerste twee lakjes van deze collectie*.

DSC_2805 copy

Dan 04 Madly Purpled is, zoals de naam al doet vermoeden, een paars lakje. Dit lakje droogt ook lekker snel omdat het een matte lak is. De lak dekt al met 2 dunne laagjes en daar hou ik wel van als ik een keer wat minder tijd heb om mijn nagels te doen. Als laatste 05 Black To The Roots, wat een ietwat textured lakje is. Het is een donkergrijze tint met daarin zilverkleurige glittertjes. De lak droogt een beetje semi matte en leer-achtig op en droogt ook lekker snel. Deze lak dekt al met 1 a 2 laagjes dus ook deze is geschikt voor haast-momenten.

Al met al, ik kan eigenlijk geen favoriete lak kiezen omdat ze allemaal zo verschillend zijn. Ik zeg: een geslaagde LE collectie, Essence!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Essence Floral Grunge Polishes!”

  1. Die groene en koraalrode zijn MOOI! <3 En wat is die zwarte apart, heel leuk dat hij een beetje qua textuur op Liquid Sand lijkt!

  2. Ik heb alleen de donkere en de groene, maar wel precies de lakken die ik tof vind. Misschien vis ik er ooit nog een uit een uitverkoopbak, maar ik denk dat ik het hierbij laat :)

  3. Wauw, wat een mooie lakjes! Toen ik deze LE zag dacht ik: pastel en meer van hetzelfde, maar er zitten echt mooie tussen. Vooral de tweede en de derde vind ik erg mooi.

  4. Wow wat een mooie lakjes!! Erg leuk. Ik had niks van de collectie meegenomen omdat ik het niet zo speciaal vond, maar nu ik deze lakjes zie ga ik morgen toch nog eens kijken :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//