Essence Fantasia Highlighter.

Oh Essence, je hebt mijn hart echt weer gestolen met deze prinsesachtige TE. Ik heb zowat de hele collectie gescoord en al eerder konden jullie de reviews over de lakjes en de oogschaduws lezen. Vandaag de highlighter in de review-mix en oh my doodles, ook dit product heeft mijn hartje sneller doen kloppen.

Ik ben gek op highlighters, maakt niet uit wat voor soort of finish. Met het design en het kleurenpalet zat het bij deze highlighter naar mijn smaak in ieder geval al goed. Het heeft een cute bloemig design en twee verschillende tinten die je los maar ook in combinatie met elkaar kunt gebruiken. Zelf vind ik de donkere tint wel mooi maar zal ik deze niet zo snel los gebruiken op mijn ultra bleke huid deze winter. De donkere kleur gemixt met de lichte tint, of alleen de lichte tint zijn perfect en super pretty voor mij op dit moment.

De pigmentatie is trouwens ook super en als je de kleur iets too much vind kun je deze makkelijk vervagen door de highlighter wat in te blenden. De highlighter geeft trouwens niet zo’n discobal effect als dat ik eerst dacht toen ik hem nog niet geswatched had. Het geeft een mooi en natuurlijk shimmery resultaat.

Van boven naar beneden geswatched: beide kleuren gemixt – de lichte tint – de donkere tint.

Ik ben er in ieder geval gek op en raad deze highlighter dus ook zeker aan! Voor maar €2,99 (voor maar liefst 9 gram product!) had ik hem meegenomen bij het Kruidvat.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je kunt een awesome skull ring en skull armband winnen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Essence Fantasia Highlighter.”

      1. Je kunt deze highlighter makkelijk uitblenden tot je het zowat niet meer ziet XD De swatches zijn natuurlijk gewoon met 1 swipe gemaakt en hebben daardoor veel pigment!

  1. Deze heb ik ook, hier ben ik erg blij mee! Hij is echt heel mooi en heel fijn =)

  2. Heb deze ook thuis liggen, zag hem bij het kruidvat (schap was net weer gevuld) en eb het direct in mijn mandje gemieterd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//