Essence Denim Wanted nagellakjes.

Een tijdje geleden alweer kwam Essence met een nieuwe lijn producten genaamd Denim Wanted. Van deze lijn heb ik zelf twee nagellakjes gekocht namelijk de mooie blauwe 04 Forever Mine en de roze 01 High Waist Pink.

Over de kwaliteit van de lakjes heb ik alleen maar positieve woorden. Ze dekken redelijk goed, zeker gezien de prijs van de lakjes (€1,79 echt geen geld dus!). Zelf doe ik wel vaker een extra laagje om er zeker van de zijn dat een lak goed dekt, maar bij deze lakjes waren twee laagjes meer dan genoeg.
                                                               Met kunstmatig licht
Natuurlijk licht


Zorg er wel voor dat als je de blauwe lak wil gebruiken, dat je eerst een goede base coat gebruikt. Als je dit niet doet verkleuren je nagels door de blauwe lak en worden ze geel i.p.v. wit. Om het helemaal af te maken is een goede top coat ook belangrijk, wil je dat je lak niet chipt en lekker lang netjes blijft. Als base coat bij deze lakjes gebruikte ik 904 base coat van da. De top coat was van Catrice NailExpert Quick Dry & High Shine. Deze top coat zorgde er voor dat de lak er ruim een week netjes uit zag zonder dat hij chipte aan de randjes.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Essence Denim Wanted nagellakjes.”

  1. Die nagellak werkt inderdaad goed, in het lab heeft het 37% aceton overleefd, ongelooflijk :') En ik had niet eens een beschermlaagje of dergelijks er op gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//