Essence Crystalliced LE Polishes.

Dachten we eindelijk van de winter af tezijn; is er dit weekend een dik pak op Nederland gevallen en kwam Essence ookmet een echte winterse LE de schappen in stromen. Natuurlijk moest ik als nagellakverslaafdede lakjes allemaal uitproberen en vandaag is het dus hoog tijd om de lakjes tereviewen.

Als eerste 01 It’s A Snow Woman’s World; eengrijsgekleurd lakje met een fijne paarse shimmer in. Het lakje lakt nietstreperig en is als enige van deze LE met 1 laagje al mooi dekkend te krijgen.

02 Ice Crystals On My Window is een lichte,bijna parelmoer achtige roze lak met roze fijne shimmer in. Deze dekt wel watminder goed (3 laagjes) maar is perfect als natuurlijk lakje.

03 Iced Age Reloaded is een taupe achtigtintje met goudkleurige shimmer in. Ook deze dekt niet zo snel maar met 2/3laagjes zit je goed.

04 Ice Eyes Baby, 1 van mijn favoriete lakjesuit deze LE heeft een baby blauwe/ijsblauwe tint met multicoloured shimmer(paars, blauw, groen en goud). Deze dekt ongeveer even goed als 03 Iced AgeReloaded, met een laagje of 2/3.

Als laatste 05 Frosted Champaign; deze doetme een beetje aan het witte parelmoer lakje van de Ballerina Backstage denkenalleen is dit een meer creamy witte lak met fijne shimmer in. Ook deze dektniet erg goed, je hebt toch zeker wel 3 laagjes nodig. Aan de andere kant maaktdat dit lakje ook erg geschikt voor een nude look op je nagels.

Elk potje kostte me maar €1,79 per stuk waarmaar liefst 8ml lak in zit. Je zou niet zeggen dat er nog zoveel product in dekleine potjes zit, ik dacht eerder aan een mililiter of 5 toen ik ze zag!Verder vind ik het design van de flesjes wel leuk, vooral de dopjes. Dezehebben als je goed kijkt een soort van ijscrystallen design wat me eerder in depersfoto’s niet was opgevallen!

Daarnaast drogen de lakjes ook aardig snel,alleen hoe meer laagjes je moet aanbrengen om de kleur dekkend te krijgen, hoelanger het duurd voor de lak helemaal uitgehard is.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence Crystalliced LE Polishes.”

  1. vind het mooie kleurtjes, helaas staan ze me niet dus heb de collectie maar overgelslagen :)

  2. O, bij mij staat er iets over Primark cleansing whipes. Misschien ligt dit aan mijn computer?

  3. oh dat is wel apart dat dat boven dit artikel staat! Het artikel over de primark cleansing whipes heb ik namelijk wat later vandaag online gezet. Bij mij kloppen de titels namelijk wel dus misschien heeft blogger ze fout geladen op jouw internet browser ;)

  4. Echt hele mooie kleurtjes mij lijkt nmr 3 echt mooi, ik denk dat ik um ga kopen haha

  5. Leuke kleuren, ik heb er twee van :) Precies die twee die wel redelijk dekken gelukkig :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//