Catrice Hidden World LE Eyeshadow Souffle 03 Rosy&Cosy.

Deze LE staat nog maar een korte tijd in de schappen voordat de volgende eralweer aan komt. Toch wil ik deze alsnog reviewen omdat ik er erg tevreden overben. Ook de andere twee souffle’s uit deze LE zijn me er goed bevallen. Dezekun je hier en hier terug lezen!


Deze tint, 03 rosy&cosy is een oudroze tint met veel maar vooralprachtige goudkleurige shimmer. Ik heb deze souffle o.a. al in mijn laatstetutorial van afgelopen zondag gebruikt, voor de Valentijns look van dit jaar.

De structuur is echt heel fijn; lekker zacht en ontzettend goed te blendenmet je vingers of met kwasten. Ook blijft de souffle verrassend goed en langzitten, zeker als je eerst een primer/basis op je ooglid aanbrengt. En over depigmentatie ben ik al helemaal te spreken!
Al met al, wees er snel bij want het is een LE. Voor €3,49 is deze soufflete krijgen in potjes van 4,9 gram.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Catrice Hidden World LE Eyeshadow Souffle 03 Rosy&Cosy.”

  1. vind de kleur echt heel mooi!
    zelf vind ik crème oogschaduw alleen niet zo fijn.

  2. Ik heb 'Yes I wood!' uit deze serie, maar ik vind deze ook wel erg pretty! Eens kijken of ze hem nog hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//