Essence Cookies & Cream Hand Balm.

Eerder deze week zag ik dat de nieuwe Essence collectie alweer in de schappen stond. Ik ben er zelf niet echt blown away van *in ieder geval nog niet nu ik de nagellak swatches nog nergens voorbij heb zien komen*. En ik zit op dit moment ook in een make-up nobuy, vandaar dat ik alleen de hand balm mee nam en niet gelijk de hele rambam.

1978636_629486853786273_4051671321377667537_n

Voor een prijsje van 1,99 krijg je een tube lekker ruikend spul van 100ml. De geur van de creme is in het begin karamel achtig, ik vond het erg naar hopjes vla ruiken. Maar nadat de creme wat is ingetrokken ruikt het meer naar kaneelkoekjes. In ieder geval ruikt ‘ie gewoon delish! De creme zelf heeft een standaard witte kleur, niks speciaals maar gewoon fijn qua structuur.

De creme trekt trouwens best vlot in en geeft mijn handen een goede oppepper wanneer ze droog zijn. Echt super verzorgend en hydraterend vind ik het niet, maar voor af en toe tussendoor vind ik ‘m wel fijn. Voor het echte zware werk op super droge en schrale huid zou ik eerder mijn vertrouwde bepanthen creme gebruiken. Maar deze ruikt natuurlijk wel een stuk lekkerder!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Essence Cookies & Cream Hand Balm.”

  1. Ik zag hem al eerder voorbij komen en hij lijkt me zo lekker! Niet perse voor de verzorging, maar meer voor de geur. :) Ik wil hem zelf ook nog heel graag hebben.

  2. Dit was ook het enige artikel wat ik mee nam van de collectie, ik ben het helemaal met je eens qua bevindingen. Ik vind ‘m naar vanille ruiken, dat wel :-)

  3. Ik heb hem ook in mijn bezit, vind m heerlijk ruiken! Ik heb afgelopen week de swatches geplaatst van de lakken!

  4. Deze crèmegeur lijkt me heerlijk! Handige grootte, maar zou hem dan mengen met een neutrale goed werkende crème.

  5. Ik heb deze in de winkel geroken en was echt helemaal verliefd op de geur. Helaas niet gekocht, maar als ik hem nog een keer tegenkom, neem ik hem zeker weten mee!

  6. Ik heb hem ook, moest alleen van Kruidvat winkels af, want hij ging hier als een tierelier. Ik ben erg blij met deze creme =) Ook heb ik die parels meegenomen, die bijna overal na een paar dagen uitverkocht was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//