Essence Colour & Go lakjes #67 + #72.

Een tijdje geleden kwam het najaars assortiment alweer in de schappen terecht en heb ik meteen deze twee feestelijke lakjes gekocht voor maar €1,29 voor 5ml lak per potje.

 

Ik kan aardig kort zijn over deze lakjes; i love them! Ze zijn echt perfect voor de herfst/winter en al helemaal voor de gezellige koude winterdagen zoals sinterklaas en kerst.

#67 make it golden verklapt met de naam al een hoop over hoe het lakje er uit ziet. De lak bevat verschillende grootte gouden glitters en is echt perfect als nail art detail.
#72 time for romance is een donker rode, bijna paarsig lakje (best sheer!) met een hoop verschillende groottes roodpaarsige glitters. Ook deze is perfect als detail maar ook prachtig om je nagels compleet mee te lakken.
Natuurlijk zijn dit geen lakjes die je nagels compleet bedekken met alleen maar glitters. Daarvoor heb je wel een laag of 6 nodig. Deze lakjes zijn in mijn mening ook mooier als detail dan dat het all over the place glittery is.
Zeker leuke lakjes voor de feestdagen maar ook voor alle andere gelegenheden!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence Colour & Go lakjes #67 + #72.”

  1. Make it Golden is erg tof en heb ik zelf ook! Maar nu ik Time for Romance zie wil ik die misschien toch ook nog! ;) haha

  2. Het zijn mooie lakjes, mijn voorkeur is wel de rode. Hmmm misschien leuk voor met de kerst.

  3. Wat mooi over zwart, daar was ik nog niet opgekomen! Vooral make it golden staat mooi bij zwart :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//