Catrice Prismatic Effects Topcoat.

Alweer een lange tijd geleden kocht ik deze topcoat zomaar eens om te kijken of ik er wat van vond. Eerlijk gezegt had ik er niet echt hoge verwachtingen van (ik ben meer van de doorzichtige en kleurloze topcoats) en ik was daarom ook aardig verrast hoe mooi deze topcoat kan zijn.

Ik kocht deze voor ongeveer €2,50 bij de local kruidvat in de buurt en elk potje bevat 10ml lak. De lak zelf ziet er niet echt denderend speciaal uit in het potje maar laat je niet in de maling nemen, deze topcoat kan wonderen doen voor saaie lakjes!

(boven: zonder topcoat, onder: met topcoat.)

De topcoat geeft vooral een blauwe gloed over een normaal nagellak kleurtje. De kleur is ook het best en mooist te zien op witte, grijze, zwarte en lakjes met een blauwe kleur of ondertoon. Op andere kleuren kun je deze natuurlijk ook gewoon goed gebruiken maar is het resultaat minder goed te zien of minder mooi.
Op zich ben ik wel blij met deze topcoat, maar als ik moet kiezen pak ik denk ik toch 9 van de 10 keer een blanke topcoat!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice Prismatic Effects Topcoat.”

  1. Ik heb deze gisteren gekocht als verjaardagscadeautje voor een vriendin. Maar ik denk dat ik hem ook nog voor mezelf ga halen.

  2. Het ziet er mooi uit, mischien ga ik hem ook eens afschaffen!
    je hebt zo'n leuke blog meid.
    xxx

  3. Ik heb hem al een tijdje, en eigenlijk nog niet gebruikt… Leuk om deze swatches te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//