Essence Colour & Go; 55 Let’s Get Lost + 38 Choose Me.

Dit keer heb ik er voor gekozen om twee nagellakjes tegelijk te reviewen en dat is niet geheel zonder reden gedaan. Deze twee lakjes passen perfect bij elkaar maar zijn los van elkaar ook super mooi.
Als eerste 55 let’s get lost, dit lakje dekt ontzettend snel, binnen 1 a 2 laagjes is hij compleet dekkend en de lak zelf droogt ook nog eens aardig snel. De kleur zelf is een mooie creamy felle blauwe tint en in het potje zit een nette hoeveelheid van 5ml en heeft een fijn kwastje, niet te smal en niet te breed.
38 choose me bevat dezelfde hoeveelheid (5ml) en heeft ook net als 55 een fijn kwastje om mee te werken. Deze lak dekt, als je hem alleen gebruikt, wel iets minder snel dan 55, maar hij is oh zo mooi! De lak bevat duochrome kleuren, wat betekend dat er meerdere kleuren in te zien zijn. In dit geval gaat het om blauw en groen, wat de lak zelf tot een mooie zee-achtige kleur maakt. Ook deze lak droogt aardig snel dus hoef je niet lang stil te zitten nadat je je nagels weer eens gelakt hebt.

 (beide lakjes over elkaar)
 
Al met al, erg fijne lakjes voor een super prijsje! Ze kosten €1,29 per stuk en zijn te koop in de meeste Kruidvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence Colour & Go; 55 Let’s Get Lost + 38 Choose Me.”

  1. Hihi idd super toevallig!!!
    Mooi is Choose me he!!
    Die andere heb ik helaas niet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//