WINACTIE: Win 1 v/d 2 Schattige Kettingen! CLOSED

Ola lieve lezers!
 
Dit keer even een kleine winactie tussendoor omdat nog niet alle producten voor de komende grote winactie binnen zijn. Dit keer gaat het dus om 2 lange schattige kettingen die ik laatst zelf ook gekocht heb. Ik vond ze gewoon zo super cute en daarom heb ik beide kettingen nog een keer gekocht om er 2 van mijn lezers blij mee te maken!

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze 2 kettingen: (verplichte velden ^^)
– Volg mij via GFC en Bloglovin (beide zijn links op de pagina te vinden).
– Volg mij via Twitter (rechts op de pagina) en tweet de volgende zin:
“RT en volg @femketje en maak ook kans op 1 van de 2 schattige kettingen! Kijk voor alle info op http://tinyurl.com/3l5z84a en doe mee!”
Zet alles (je GFC naam + Youtube naam en de link naar je tweet) in een comment en vermeld daarin ook welke ketting je het liefst zou willen winnen. Als je niet kunt kiezen, geen probleem, als je 1 van de winnaars bent blijft het een verassing welke je wint!
Voor extra winkansen/deelnames: (dit is optioneel!)
– Volg mij via Facebook (laat dan gezellig een comment achter op mijn prikbord, dan weet ik dat je een extra winkans hebt of laat je FB link of naam achter in je comment.
– Abonneer op mijn Youtube kanaal (dit is rechts op de pagina te vinden).
– Schrijf een blog/artikel over deze winactie (link deze even in je comment).
– Zet deze winactie in een side bar of ander soort banner op je eigen blog/site (ook deze graag even linken in je comment).
Deze winactie is open van 1 augustus tot en met 13 augustus 2011. De zondag daarna (14 augustus) zal ik de winnaars bekend maken en contacteren via twitter. Zorg er voor dat je alle ‘verplichte’ dingetjes doet, anders is je deelname niet geldig!
Have fun en succes!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “WINACTIE: Win 1 v/d 2 Schattige Kettingen! CLOSED”

 1. ik heb geabboneerd op je youtube, GFC, facebook en bloglovin' kanaal
  en ik heb dit artikel geliked
  ik doe graag mee <3

 2. superleuke actie! Ik volgde je al via bloglovin en volg je nu ook via twitter(van die tweets verzenden doe ik niet, dat vind ik een beetje raar overkomen;) en ik ben geabboneerd op je youtube kanaal.
  en oja ook op facebook volgens mij
  echt superleuke kettings:D

 3. Awww, wat een leuke kettingen!
  maar ik heb helaas geen twitter.. dus kan niet meedoen
  ik volg je wel op youtube en heb je artikel geliked,
  xliefs Ineke

 4. Wauw, echt heel erg leuke kettingen! Ik doe graag mee :) Mijn voorkeur gaat naar het hartje met de sleutel (ik ben gek op sleutels!) maar het strikje is ook leuk dus nouja, dat komt wel goed dus! :P

  Ik volg je op Bloglovin, gfc (Inge van den Broek), Youtube (InoraPlaguerat), Twitter (ArtByInora) en facebook (Inge van den Broek) en ik heb je bericht getweet: http://twitter.com/#!/ArtByInora/status/100626772533575680

  Succes iedereen :D

 5. Superleuke kettingen!!!
  ik vind ze allebei superleuk!
  vooral dat strikje!
  ik heb je artikel geliked op bloglovin,
  ik ben geabboneerd op je youtubekanaal.
  ik heet± charrcuraa97
  en ik ben je vriend op facebook en twitter.

  superleuk dat je het doet!
  xxxx

 6. Ik volg je op bloglovin en heb t bericht geliked.
  Ik volg je via GFC, mn naam is gewoon Carien ( volgens mij )
  Ik volg je op twitter en heb t getweet : http://twitter.com/#!/_Carien_/status/101766905530036224
  Ik heb je een vriendschapsverzoek gestuurd, ik zal er een reactie zetten,
  als je t verzoek geaccepteerd hebt! (:
  Ik ben geabboneerd op je youtube account onder de naam; caisgeurvaa ( iknow, vreemde naam xD )

  super leuke kettingen en actie!

  xxx, Carien

 7. Ik volg je met GFC & Bloglovin, ik heb je bericht geliked! Ik volg je op je youtube kanaal! Ik heb een nieuw account gemaakt voor mijn blog op twitter! Je bent de eerste die ik volg! En mijn eerste tweet haha. Youtube: forelle050, twitter: muchable, ik volg je op facebook (romy) Ik vind het strikje het mooist, maar ik vind ze allebei echtheel erg leuk! Hopelijk kan ik nog mee doen.

  Liefs, Romy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//