Essence Class Of 2013: Polishes.

Deze LE is alweer uit de schappen en meer dan de helft ligt nu in de uitverkoopbakken voor prijsjes van €1,00 per stuk. Zelf vind ik het apart dat, zeker de lakjes,  niet zo hard zijn gegaan als dat ik had verwacht. Een geluk voor mij want ik heb alsnog aan het einde van deze LE nog 3 van de lakjes kunnen scoren.

Als eerste topcoat, 01 College Hero. Ik vind glitter topcoats als deze echt altijd super mooi op 1 kleur lak of als detail in nail art. De lak heeft een ietwat grijzige blanke basis met daarin wat fijnere en meer chunky zilverkleurige glitters.

De twee gewone lakjes die ik van de collectie heb gescoord zijn de creamy lavendelblauwe lak, 01 Blues Of Being Cool genaamd en de peachy roze met roze shimmer in genaamd 04 Alpha Better Gamma. Deze lakjes dekken best snel, met maar 2 dunne laagjes heb je al een mooie mani! Vooral de blauwe tint vind ik erg mooi, ik heb gewoon een zwak voor lavendelblauwe lakjes :3

Al met al, wil je nog iets van de collectie scoren wees er dan snel bij want op is nu ook echt op als ze niet meer in de uitverkoopbakken liggen!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Essence Class Of 2013: Polishes.”

  1. Hier heb ik alleen de één glitterlak en 1 compact poeder in de schappen zien liggen en bij één Kruidvat, bij de rest hier in de stad lag echt niets meer….personeel wat de collectie toch wel leuk vond? hahahaha

  2. Ik vind de twee kleurtjes eerlijk gezegd een beetje saai, niet heel vernieuwend in ieder geval. Maar ze lijken we wel weer heel mooi met de glitterlak er over heen

    1. Ja dat vond ik eerst dus ook maar opzich zijn het wel kleurtjes die ik nog niet in m’n stash had :3 Gecombineerd met de glittertopcoat zijn ze wel erg pretty :D

  3. Mooie lakjes zijn het, ik heb ze nog niet gekocht maar als ze in de kortingsbakken liggen neem ik ze denk ik toch nog maar mee! Vooral die topcoat vind ik leuk, GLITTER <3___<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//