Essence Cherry Blossom Girl LE: Polishes.

Een paar weekjes geleden kreeg ik de LE in mijn brienvenbus uit België en al eerder reviewde ik de lipstick pencils die me ook erg goed bevielen. Vandaag is het de beurt aan de 4 lakjes, waar ik overigens ook super blij en tevreden mee ben (als echte nagellak addict kon ik deze toch niet laten staan!).

Als eerste 01 Fortune Cookie, een creamy en super snel dekkende (2 laagjes maximaal) oranje geel (zonnetjes-geel) met een fijne zilveren shimmer in. De shimmer is niet al te opvallend, je ziet hem echt alleen maar in het zonlicht of als je de lak van erg dichtbij bekijkt. Dat vind ik zelf wel mooi want het maakt de lak lekker draagbaar. Daarnaast is deze gele tint deze herfst super hip en happening dus dat komt mooi uit!

Dan 02 My Little Kimono, ook een erg mooie kleur voor het najaar. Deze lak dekt trouwens nog sneller dan de gele lak, me deze kleur zit je met 1 laagje al gebakken. De kleur zelf is een taupe bruinige tint die dezelfde fijne zilveren shimmer bevat als de gele lak Fortune Cookie.

03 Cherry Cherry Girl is mijn favoriete lak van de collectie. Een mooie volle creamy oranjerode tint die ook in maar 1 laagje dekt. De finish is ook mooi glossy, mijn favoriete finish qua lakjes! Deze lak bevat geen shimmer maar dat heeft hij ook echt niet nodig om mooi te zijn.

Als laatste 04 It’s Peach Not Cherry, een lichte peachy tint, geschikt voor elk seizoen dus ontzettend goed draagbaar het hele jaar rond. Deze lak dekt in zo’n 1 a 2 laagjes en bevat net als Cherry Cherry Girl geen shimmer. De lak is creamy, lakt fijn en heeft dezelfde glossy finish als de andere lakjes.

Al met al, ik ben er zeker wel tevreden over. Niet alleen zijn de kleuren mooi en helemaal mijn smaak, de lakjes dekken en drogen ook lekker snel! Elk lakje bevat 7ml lak en kostte me €1,89 per stuk. Jammergenoeg is deze collectie niet naar Nederland gekomen maar als je geluk hebt is het nog wel in België te vinden (zo niet; check de uitverkoopbakken!).

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie om kans te maken op Hello Kitty oorbellen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence Cherry Blossom Girl LE: Polishes.”

  1. hele mooie lakjes!
    vind het echt zo jammer dat zowel Catrice als Essence de laatste tijd alle leuke LE’s niet in NL laat uitkomen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//