Essence Cherry Blossom Girl LE: Eyeshadow Quad.

Oogschaduws, ik kan er niet genoeg van krijgen! Ondanks dat deze LE van Essence niet naar Nederland kwam schrijf ik er toch graag nog wat over aangezien er morgen een tutorial online komt waarin ik dit paletje gebruik.

Het paletje heeft de schattige naam “dreaming under a cherry tree” en past daarmee perfect in het thema van deze LE. Het is een quad en bevat dus 4 kleurtjes die elk even mooi en goed gepigmenteerd zijn. Wel zijn de oogschaduws best zacht en brokkelig, pas dus op voor fall out wanneer je deze gebruikt.

De lichtste kleur uit het paletje ligt erg dicht bij mijn eigen huidskleur en is daarom wat minder goed te zien op de swatch foto. Wel is dit een perfecte highlight kleur voor in de binnenste ooghoeken en onder de wenkbrauwen. De bruine, peachy en oranjerode tint zijn allemaal shimmer oogschaduws. Dat is wel iets om rekening mee te houden, zeker als je zelf meer voor de wat rustigere matte looks bent. Echt super discobal shimmery zijn ze niet, ze geven gewoon een mooi glinstertje/gloedje af wanneer het licht er goed op valt.

Het paletje kostte €2,99 en bevat in totaal 5 gram product. De kleuren zijn goed gepigmenteerd maar ook goed te blenden en op te bouwen wanneer dit nodig is. Ik ben er in ieder geval super blij mee en stay tuned voor de tutorial morgen!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie om kans te maken op Hello Kitty oorbellen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Essence Cherry Blossom Girl LE: Eyeshadow Quad.”

  1. Mooi! Ik volg je blog trouwens. Ik weet niet of mijn vorige reacties geplaatst zijn haha. Ik was op het werk je blog aan het lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//