Essence Blush- & Powder Brushes.

Niet zo lang geleden las ik en hoorde ik van meerdere beautybloggers dat ze deze budgetproof kwasten van Essence helemaal niet zo gek vonden. Dat moest ik natuurlijk voor mezelf ook eventjes onderzoeken en ontdekken en oh my, ik ben er helemaal weg van!

Vooral de angled blush brush, mijn favoriet van de twee, is perfect om mooi en natuurlijk blush aan te brengen of om met wat bronzer te shapen. De kwast is lekker zacht en heeft zwart met roze ombre haren. De prijs van deze kwast was (schrik niet van het über lage bedrag) maar €2,79! Het enige minpuntje aan deze kwast vond ik dat er geen extra beschermend hoesje meer bij zat die alleen rond de haren van de kwast zit. Wel zat de kwast in zijn geheel in een doorzichtige verpakking.
De powderbrush vind ik ook erg fijn maar aangezien ik bijna nooit foundation of concealer draag wat ik af moet poederen is deze wat minder favoriet aangezien ik ‘m gewoon bijna nooit gebruiken moet. Deze kwast heeft ook erg zachte haren met ombre gekleurde haren van paars naar zwart. Deze kwast vind ik overigens niet alleen maar geschikt om af te poederen maar ik gebruik deze ook makkelijk voor highlighters of blush. Ook deze had geen aparte bescherming voor de haren maar zat net als de blush brush in een doorzichtige verpakking. De prijs van deze kwast was ietsjes duurder maar kwam alsnog onder de €3 (€2,99 om precies te zijn).
Zoek je nog een paar mooie en fijne budgetkwasten? Dan raad ik je deze zeker aan!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence Blush- & Powder Brushes.”

  1. de blush brush heb ik zelf ook. idd een fijne kwast.
    die poeder kwast wil ik ook graag nog eens proberen.

  2. Ze klinken erg goed, en natuurlijk maken de leuke roze en paarse borstelharen ze ook nog eens een lust voor het oog :)

  3. Klinkt goed, en ze zien er ook nog leuk uit. Het oog wil natuurlijk ook wat, haha.

  4. Wauw, wou de blush bruhs kopen toen ik in de stad was, was die precies op. Echt balen!

    x

  5. Ik heb ze ook beide, de blushbrush vind ik ontzettend fijn voor blush en de powderbrush voor bronzer, ik vind hem namelijk iets te klein om je gezicht mee af te poederen..

  6. Mij lijken ze ook erg fijn ik denk dat ik ze binnenkort ga kopen haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//