Essence Ballerina Backstage Blush Soufflé.

Een weekje of anderhalf geleden had ik deze blush soufflé voor een mooi prijsje van €2,79 gekocht bij de Kruidvat hier in de buurt. Ik was er zomaar eens benieuwt naar, zeker omdat ik alleen maar blushes heb in poeder of stick vorm en een soufflé dus nog compleet onbekend terrein voor mij was.

Ten eerste de verpakking, erg cute gezien het thema van deze LE maar het potje is voor mij erg onhandig omdat ik elke keer als ik product wil pakken, er dik met mijn lange nagels in ga. Een NO GO voor mij dus om het met mijn vingers aan te brengen (of om het in eerste instantie uit het potje te halen). Ik zal het dus sowieso met een kwast moeten gebruiken en dan later blenden met mijn vingers.
Dan de kleur, erg pretty en girly maar wel erg licht en niet super gepigmenteerd. Ik kan me voorstellen dat als je een normale, medium tot donkere huidskleur hebt, je niet snel veel kleur op je huid zal zien. Zelfs op mijn lichte huid waar je normaal de lichtste pigmentatie al goed op ziet, was het een beetje een domper. Gelukkig is de kleur wel redelijk goed op te bouwen en voor een natuurlijk effect mooi in de huid te blenden, maar toch viel de pigmentatie me wat tegen (juist omdat het zo’n lief roze tintje is).

(de kleur is echt niet goed gepigmenteerd, je ziet het zelfs amper op m’n gezicht!)
Afgezien van de lastige verpakking, zit er wel aardig wat product in (6.1 gram) wat zo’n 12 maanden goed houdbaar is mits je er met schone vingers en kwasten in gaat.
Mijn eindconclusie is dat ik het wel een fijn product vind qua textuur e.d. maar de pigmentatie en de verpakking (in combinatie met lange nagels) is gewoon niet optimaal. Misschien is het makkelijker om deze soufflé te depotten naar een palette waarbij je een groter oppervlak hebt. Denk hierbij aan lipstick palettes met rechthoekige vakjes die visagisten vaak gebruiken om hun lipsticks in te smelten.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence Ballerina Backstage Blush Soufflé.”

  1. ah jammer van de verpakking! ik heb ook vrij lange nagels dus niets voor mij…

    en succes met je stage! <3(las t op twitter)

  2. Ah balen van de pigmentatie! Ik wilde 'm nog wel zo graag kopen. Maar goed dat ik het maar niet gedaan heb.

  3. Gelukkig één positief aspect aan mijn korte nagels… ik kan zonder probleem bij deze blush. Wel erg jammer van de pigmentatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//