Catrice 460 In The Bronx.

Ik heb dit lakje nu al langere tijd in mijn stash en nog steeds vind ik het een mooie lak. Zeker voor de herfst is deze perfect. Ook heb ik begrepen dat deze lak ook in de nieuwste LE van Catrice verwerkt is.


De verpakking is mooi en herkenbaar voor Catrice lakjes. Ook vind ik het kwastje erg fijn werken. De lak heeft een mooie bronzen tint die in zo’n 2 laagjes goed dekt. Ook de naam van de lak vind ik erg goed en leuk bedacht. Wel vind ik dat de lak af en toe wat streperig lakt vergeleken bij andere catrice lakjes.
De lak heeft een mooie metallic finish en is ook perfect te gebruiken voor nail art of stamping nail art design. De lak heeft me €2,49 gekost en bevat 10ml nagellak.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Catrice 460 In The Bronx.”

  1. Wouwouwouwouw! Zelf hou ik helemaal niet van brozen of bruine lakken maar deze is echt moooooi!
    Ik moet echt even een kijkje gaan nemen bij de kruidvat bvinnenkort :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//