Essence All That Greys TE – Polishes.

DSC_1006Gisteren konden jullie ze al voorbij zien komen in mijn KV shoplogje, maar vandaag review ik alvast de 5 prachtige lakken van de nieuwe Essence All That Greys TE. Benieuwd naar mijn ongezouten mening en swatches, lees dan snel verder!

DSC_1014Als eerste een prachtige pearly matte zwarte lak met de naam 01 Black To Black. De lak dekt nagenoeg met 2 dunne laagjes en droogt super snel. Me likey! In het potje zit duidelijk een zilveren shimmer door de lak heen die voor een mooie sheen zorgt op de nagels zonder super shiny te zijn. Erg pretty!

DSC_101602 Step Into The Grey Zone is een donkergrijze lak met blauwe/koele ondertoon. Dit is meer een creamy lakje met glossy finish en dekt ook met maar 2 dunne laagjes. Er zit geen glitter of shimmer in, het is gewoon een solid grijze lak. Wel doet deze er ietsjes langer over om te drogen vergeleken bij de matte lak, maar dat is no problemo voor onze femketje ;) Geduld is een schone zaak!

DSC_101803 Greyt Times is een wat meer medium grijze tint, tegen het lichtgrijs aan. Ook deze is shimmerloos en gewoon creamy met een super glossy finish. De lak dekt met 2 laagjes, 3 dunne is ideaal want dan is de droogtijd wat korter.

DSC_1019

04 Girl With A Pearl is een lichtgrijze lak. Ook deze is weer creamy met een high gloss finish zoals de eerdere 2. De lak dekt met 2 a 3 dunne laagjes. Zelf heb ik deze swatch vrij gehaast gedaan, vandaar dat het er een beetje sloppy op zit, maar when in a hurry, paint the fuck on! ;) Wanneer je alle tijd hebt is de lak natuurlijk een stuk egaler en netter, ook met 2 a 3 laagjes.

DSC_1022De laatste lak is stiekem toch wel mijn favoriet en heeft de naam 05 Roaring Red. Misschien komt het doordat het bijna valentijnsdag is, maar me likey de bloedrode/aubergine paarsige tint. Deze lak is net als de zwarte pearly matte en droogt super snel. De lak heeft maar 2 laagjes nodig om mooi egaal te zijn en daardoor is het ook wel een favoriet when in a hurry.

De lakjes kostte me €1,99 per stuk en zijn beperkt te verkrijgen zolang de voorraad strekt. Echte aanraders vind ik de zwarte, medium grijze tint en de roodpaarse.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence All That Greys TE – Polishes.”

  1. Toch maar eens een kijkje nemen. Ik had bij het zien van de promo foto’s iets van ‘meh’ maar ik vind de zwarte toch best wel mooi!

  2. De kleur Roaring Red vind ik mooi alleen de finish niet, persoonlijk zou ik er een glanzende topcoat overheen doen. De Step Into The Grey Zone vind ik toch ook wel mooi.

  3. Wat en mooie kleurtjes! De matt zwarte vind ik heel mooi, maar ook de lichtere kleuren spreken me aan. Een YAY voor Essence!

  4. Mooie swatches! Ik vind de high gloss-lakken het mooist. Ik liep deze collectie eigenlijk straal voorbij in de winkel, omdat ik de kleuren maar niks vond. Tot ik me bedacht dat ik nog helemaal geen grijs in m’n verzameling heb en het best weleens van pas kan komen bij nail arts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//