Essence All That Greys TE – Eyeshadow Palette.

DSC_1007Afgelopen week scoorde ik de nieuwe Essence TE collectie met de naam All That Greys. De lakjes staan al geswatched en gereviewed klaar in dit artikel, maar vandaag een review over het oogschaduw palette met in totaal 7 kleuren. Benieuwd naar swatches, een ooglook en mijn ongezouten mening, lees dan snel verder ;)

DSC_1008

Het palette heeft dus in totaal 7 kleuren: 3 roze kleuren, 2 licht grijze en 2 donker grijze/antraciet tinten. Ik was echt super blij verrast toen ik de pigmentatie van de kleuren terug zag in de swatches op mijn arm, maar ik werd lichtelijk hysterisch toen ik de kleuren op mijn oogleden aanbracht. Deze oogschaduws zijn super zacht, goed gepigmenteerd en blenden alsof er een engeltje over je gezicht heen piest. Niet letterlijk ofcourse want dat zou pretty nasty zijn ;)

De verpakking van deze collectie vind ik prima, niets op aan te merken. Simpel plastic maar wel stevig met een lekker grote spiegel in het palette zelf. Ook zit er standaard een dubbele applicator bij, deze gooi ik er vaak meteen uit want ik gebruik liever mijn eigen kwasten los van het palette.

DSC_1011

DSC_1109 copy small

De swatches op mijn arm zijn zonder oogschaduw basis of andere fratsen en zijn echt maar 1 swipe per kleur.

Voor de ooglook heb ik de donkerste roze tint in de crease gebruikt, de 2 donkerste grijze tinten in het midden en outer v gedeelte van het ooglid en de 1 na lichtste grijs over het gehele ooglid als basiskleurtje direct over de oogschaduw base heen. De lichtste roze tint als browbone highlighter en de lichtste grijze tint als highlighter in de inner corner. Alleen de middelste roze tint heb ik niet gebruikt, maar doet zeker niet onder voor de rest welke ik wel gebruikt heb om deze look te maken.

Ik ben enthousiast, en dat voor maar een prijsje van 4,99 euro.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Essence All That Greys TE – Eyeshadow Palette.”

  1. Ik liep vanmiddag langs het Essence schap en ik heb dit palletje even in mijn handen gehad, maar heb hem toch niet meegenomen. Het palette ziet er leuk uit, maar voor mij niet bijzonder genoeg helaas.

  2. Hahha alsof er een engeltje over je gezicht piest ;) Heel mooi palette, de pigmentatie is stukken beter dan ik had verwacht! En mooie look heb je ook gemaakt!

  3. Wauw wat een mooie look heb je met dit palette gemaakt! Ik vind de kleuren erg mooi allemaal zeker een palette die ik ook zou kopen.

  4. Ik vind je look vooral heel mooi! Ik kijk niet zo vaak meer in de schappen van Essence, misschien toch maar weer eens doen. x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//