Essence all over highlighter 01; illuminate!.

Als je een hele fijne highlighter zoekt voor je gezicht en je lichaam kan ik je deze zeker weten aanraden.
Deze all over highlighter is budgetproof en doet zeker wat hij claimt te doen. Op de achterkant van het doosje staat het volgende; all over shimmer for a natural and fresh shimmering glow. 
 
Het enige minpuntje aan deze highlighter vind ik dat er op de bovenkant van het poeder een ietwat grof laagje gittertjes ligt die eigenlijk te grof zijn voor je gezicht, zeker als je voor een natuurlijk effect gaat. Wel zou je eerst delen van je lichaam kunnen highlighten met deze grovere glittertjes. Ook kan de poeder snel brokkelen als je er iets te ruw mee omgaat. Afgezien van dat is het een prima poeder die erg zacht is voor je huid. De geur die aan de poeder hangt vind ik niet storend aangezien het een erg typische make-up geur is.
Ik heb zelf de lichtste kleur genomen aangezien ik zelf een redelijk bleke huid heb, zeker nu het weer winter wordt. In de zomer ben ik daarentegen altijd snel bruin maar ook dan is deze highlighter nog goed te gebruiken op je jukbeenderen of onder je wenkbrauwbot. 
Deze highlighter kun je altijd dragen, bij welke gelegenheid dan ook. Je kunt zelf natuurlijk beslissen wanneer je wat extra aanbrengt en wanneer je het met wat minder doet. Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze highlighter zeker als je kijkt naar de prijs en de hoeveelheid van de highlighter (11 gram!).
Ik weet niet zeker of deze nog verkrijgbaar is omdat het al een iets ouder product is. Hij kostte me ongeveer 2,50 a 3,00. 
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Essence all over highlighter 01; illuminate!.”

  1. Oh, die heb ik ook! Al heel lang, en ik gebruik hem niet alleen voor mezelf, maar ook bij m'n werk (ik ben visagiste) doet ie het goed. Je ziet het niet vaak, een Essence doosje op de make-up tafel, maar hij is zo fijn dat ik me daar lekker niks van aantrek! Weet ook niet of hij nog te krijgen is trouwens, hoop het, want hij begint al aardig op te raken…

  2. Ohh die lijkt me erg nice. Ik zoek al heel lang een mooie highlighter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//