Essence – All About Roses Palette.

DSC_1606

Tijdens het jaarlijkse Essence adventkalender gebeuren op de site van Essence zelf (dat is elk jaar de gehele maand december waarbij je elke dag d.m.v. een prijsvraag kans maakt op een prijs etc.), won ik afgelopen december een awesome make-up setje met paarse/roze producten waaronder dit All About Roses palette.

Benieuwd naar mijn ongezouten mening en swatches, lees dan snel verder ;)

DSC_1653 copy small

DSC_1608Het palette zelf bevat 8 mooie neutrale tinten variërend van licht roze, lila, plumpaars en bruin. Vrij divers maar erg draagbaar if you ask me! Bijna alle tinten hebben een shimmer, maar gelukkig niet overkill dat je er als een plum nude discobal bij loopt. Een lang verhaal kort: kijk gewoon naar de swatches! 1 swipe zonder primer, het spreekt voor zichzelf :D

DSC_1609

Zoals wel te zien is is de pigmentatie SUPERS. In mijn laatste look (de 2e foto van dit artikel, of kijk hier voor alle andere look pics) heb ik alleen dit palette gebruikt voor de gehele ooglook en it rocks like a motherfucker ;) De kleuren zijn zacht en blenden super nicely. Mijn favoriete tinten zijn toch wel de eerste twee kleuren linksboven naast elkaar, de donkerste tint op de bovenste rij en de 2e van links op de onderste rij. Eigenlijk zijn alle kleuren super, maar vooral die maken mijn hartje een paar keer goed harder kloppen!

Al met al, voor een paletje wat in het vaste assortiment terug te vinden is voor een prijsje van €3,99 is het een pareltje in de drogisterij!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Essence – All About Roses Palette.”

  1. Je hebt werkelijk een prachtige look gecreëerd met deze palette. Ik ben altijd wel tevreden over de palette s van dit merk. Erg mooi deze kleuren. Xoxo

  2. Oh, dat valt mij echt heel erg mee! Ik heb één keer zo’n paletje gehad en die was echt niet goed. Deze ziet er veel beter uit! En ook de kleuren vind ik prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//