Essence 3D Eyeshadow 01 & 02.

In mijn laatste shoplogje hebben jullie ze al zien liggen. De twee Essence 3D oogschaduws die ik van de week heb gescoord voor een klein prijsje van €2,89 per stuk. Ik heb twee kleuren meegenomen waarvan ik zeker weet dat ik ze veel zal gebruiken want je weet maar nooit, misschien zijn de kleuren wel slecht gepigmenteerd… Niets is minder waar want deze duo oogschaduwtjes zijn amazing!

DSC_2447 copy DSC_2448 copyAls eerste 01 Irresistible Green Dream: Aan de ene kant een prachtige licht groene tint, mooi als highlighter of over het gehele bewegende ooglid. Met daarnaast een donkergroene gras kleur die erg mooi in de crease of langs de wimperrand aan te brengen is. Beide tinten zijn wel shimmery dus daar moet je wel van houden in oogschaduws maar de pigmentatie is zeker niet slecht, ook niet van de lichte tint.

Dan 02 Irresistible Purr-ple: Paars, ik hou er van en ik kon deze daarom ook niet laten liggen. Met aan de ene kant een gorgeous royal paarse tint met prachtige blauwige shimmer in en aan de andere kant een lila tintje, ook weer shimmery. De donkere tint is mooi voor in de crease maar kan ook makkelijk voor een felle look op het bewegende ooglid. De lichte tint is weer perfect als highlight maar ook als basiskleur op het ooglid.

DSC_2450 copyIk moet zeggen dat ik best onder de indruk ben van deze twee 3D oogschaduws. Dikke kans dat ik later nog de andere 7 kleuren ga scoren!

x femketje

PS: Doe nu mee en maak ook kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Essence 3D Eyeshadow 01 & 02.”

  1. Oh wow! Vooral de groene vind ik prachtig! Heb ook al staan kijken, maar besloot ze toch te laten liggen.. was streng voor mezelf en vond dat ik ze niet “nodig” had. Maar ze zijn echt schitterend!

  2. Wauw!! Ik ben meer van de natuurlijke kleuren, maar ze zijn wel ontzettend gaaf! Ga ze van het weekend eens even opzoeken!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//