Essence – 183 Be My Lucky Star.

Een lakje wat lange tijd op mijn bureau in mijn beauty-room heeft gestaan is deze sparkle sand effect lak van Essence, 183 Be My Lucky Star. Waarom ik steeds over dit lakje heen keek? Geen flauw idee, want het is wel echt een diamantje!

DSC_6238

Het lakje zit in het vaste assortiment van Essence, in de Colour&Go lijn. Daarmee is het ook meteen een super betaalbaar lakje met een prijsje van 1,69 euro voor een potje van 8ml lak.

Deze sparkle sand lak is een zilverkleurig liquid sand lakje met daarin holografische glitters en shimmers. Me likey a lot! *holografisch is my middle name*. Wel moet ik zeggen dat je eigenlijk 3 dunne laagjes nodig hebt om de lak egaal dekkend te krijgen. Op de swatchfoto hieronder heb ik maar 2 dunne laagjes aangebracht en zie je heel lichtjes mijn tips er nog doorheen.

DSC_6234Een pluspunt aan de lak is dat hij simpelweg gorgeous is en prachtig staat bij zelfs de meeste bleke huidjes onder ons. Ook heb je geen topcoat nodig bij deze lak, en blijft hij zonder extra laag super lang goed zitten.

Ben je nog op zoek naar een zilver liquid sand achtig lakje, dan raad ik je deze ultra budgetproof lak van Essence zeker aan!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Essence – 183 Be My Lucky Star.”

  1. Wauw, mooie lak zeg! Ik vond hem er van de buitenkant altijd een beetje saai uitzien, maar wow, echt een prachtig resultaat!

  2. Pretty! Ik heb deze nog niet eerder gezien, bij mijn kruidvat hadden ze alleen roze-achtige liquid sand lakjes! Deze is echt heel mooi en neutraal :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//