Essence 182 Hello Rosy.

Deze beauty heb ik al een hele tijd in mijn stash staan maar zoals met vele andere lakjes heb ik de laatste tijd wat geheugenverlies wat betreft wel ik allemaal al wel en niet geswatched en reviewed heb :’) Vandaag dan eindelijk mijn review over de Essence 182 Hello Rosy.

DSC_6066

Het lakje komt zoals verwacht en te zien is aan het potje uit de oude vertrouwde Colour & Go lijn van Essence. Het is geen gewoon creamy lakje maar een, zoals Essence ze noemt, Sparkle Sand Effect nagellakje.Β De lak dekt met 2 laagjes en geeft een lekker ruw effect. Een mooie medium koraalroze tint met daarin wat donkere roze glitters. Als roze- en glitterlover kon het natuurlijk niet anders dat dit een favoriet zou worden.

Dit lakje en andere uit de Colour & Go lijn kosten maar 1,69 en bevatten 8ml lak per potje. Lekker budget en vooral erg pretty!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “Essence 182 Hello Rosy.”

  1. Oeh mooi! Ik heb ze al wel eens zien staan, maar nam ze uiteindelijk toch nooit mee. Ik houd echt van dat zand effect, heel erg leuk! Maar ja, ik heb net 115 euro aan Nike Free Runners 5.0 uitgegeven, dus eerst maar eens even sparen :)

  2. Ah wow dat ziet er gaaf uit zeg!
    Ik kende het nog helemaal niet zo uit 1 potje,
    hm ik heb met mezelf afgesproken eigenlijk geen nagellak meer te kopen tot al m’n nagellak op is (en dat gaat nog laaaaangggggg duren haha), maar misschien maak ik hier wel een uitzondering voor!
    Lijkt me trouwens wel een hels karwei deze nagellak eraf te halen…

    β™₯

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//