Essence – 176 Headphones On!

Essence heeft altijd de leukste, mooist en vooral meest budgetproof lakjes ever in hun Colour&Go lijn. Potjes met 8ml lak voor een klein prijsje van 1,69 euro, daar kun je het echt niet voor laten staan en al helemaal niet wanneer er een fijne kortingsactie is bij het Kruidvat. In dit artikel review ik een wat donkere tint voor deze tijd van het jaar, maar wel eentje met een gorgeous shimmer waardoor hij ook op zonnige zomerdagen gedragen kan worden!

DSC_7185176 Headphones On is naar mijn mening meer een liquid sand achtig lakje dan een creamy lak met glitter in, maar Essence zelf noemt het geen sparkle sand effect lakje. Eigenlijk jammer want ik denk dat hij dan nog wat beter zou verkopen!

De lak heeft een bijna zwarte basiskleur met daarin holografische glitters, en VEEL glitters ook, me likey! Ook dekt de lak aardig snel met 2 laagjes en is de droogtijd aardig kort door de grote hoeveelheid glitters. Een topcoat bij deze lak is niet perse nodig, ik merk altijd bij zulk soort liquid sand achtige lakjes dat ze beter blijven zitten zonder extra topcoat dan met.

En, heb jij net zoals ik maling aan ‘regeltjes’ zoals dat je alleen donkere tinten in het najaar mag dragen? Of draag jij ook wel eens donkere (glitter) lakken in de zomer?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Essence – 176 Headphones On!”

  1. Ik houd me er ook niet aan, wanneer ik een kleurtje mooi vind kan ik het hele jaar door dragen. In mijn geval is roze nagels in de winter normaal.
    Het lakje is inderdaad mooi.

  2. Wauw, wat een prachtige nagellak! :D Ik draag regelmatig donkere kleuren op mijn nagels hoor, ook gewoon in de zomer!

  3. Leuk lakje!! Ik ben niet zo van trends enzo, maar merk wel dat ik in de zomer minder vaak zin heb om donkere kleuren op te doen, en als ik het dan toch eens opgesmeerd heb, er niet blij mee ben. Glitters en felle/pastelkleurtjes daarentegen zijn wel weer geweldig en maken me heel blij in de zomer!

  4. Hij is echt leuk!
    Zelf draag ik meestal waar ik zin in heb, of het zomer of winter is. Als ik zin heb in een zwart lakje of een geel lakje, dan draag ik het gewoon.

  5. Super gaaf lakje! En ik draag een bepaalde kleur nagellak gewoon als ik daar zin in heb, dus als ik gele nagels wil in de winter, dan doe ik dat gewoon =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//