Essence – 173 Over The Rainbow.

Somewhere, over the rainbow.. Way up high!

Dit Colour&Go lakje van Essence heeft de meest leuke naam ever, en de kleur is ook nog eens erg pretty en uniek. Vandaag in dit artikel review ik 1 van mijn favoriete lakjes van dit moment – 173 Over The Rainbow.

DSC_7161

Somewhere Over The Rainbow is een lichtblauwe shimmery duochrome lak met een vleugje lila. Erg mooi en zeker uniek in mijn mening. Ook dekt de lak super fijn met maar 2 laagjes, iets wat ik niet had verwacht bij een duochrome lakje met een lichte kleur als deze!

Wel moet ik zeggen dat het duochrome effect lastig te fotograferen was met mijn Nikon. Daarom heb ik hieronder nog even een instagram foto geplaatst, welke weer in ander licht *met flits later op de avond* was gemaakt. Elke keer als je naar je nagels kijkt, zie je weer net een andere kleur. Van ijsblauw tot lila en medium blauw, elke kleur is gorgeous.

otr essence

Hij is mooi, dekt snel en de kwaliteit is vergeleken met de lage prijs van maar 1,69 euro voor een potje van 8ml echt een goede deal!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Essence – 173 Over The Rainbow.”

  1. Ik verbaas me er nog steeds over, hoe Essence en Catrice het voor elkaar krijgen om voor spotprijzen super goede lakjes te maken!

  2. Wauw, mooi kleurtje Femke! Hij heeft echt een mooie glans en hij heeft een gaaf effect, top! Ik ben zelf niet echt iemand die erg veel blauwe nagellak draagt, maar ik vind het wel een mooi kleurtje :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//