Essence 17 Only Purple Matters *Special Effect Topper*.

Glitters, i love them. Zeker als het glitterlakjes of glitterliners zijn, dan MOET ik ze hebben als ze een funky kleur als deze glitterlak hebben. Essence vernieuwde laatst haar assortiment weer en o.a. deze special effect topper werd toegevoegd aan het extra nail art schap. Voor maar €1,89 scoorde ik deze multifunctionele paarse beauty bij het Kruidvat.

DSC_4579 copy

Hierboven heb ik 2 royale laagjes aangebracht. Ik raad aan om 3 dunne laagjes aan te brengen voor een nog net wat meer dekkend resultaat en een wat kortere droogtijd :3

Het is een glitterlak met blanke basislak en daarin enorm veel fijne paarse glittertjes en wat meer chunky roze glitters. Ik vind zelf de lak ontzettend leuk als gradient glitter tip, daar is dit lakje door de verschillende grootte glitters echt perfect voor. Maar je kunt de lak ook met een laagje of 3/4 dekkend opbouwen. Zelf vind ik dat iets te veel van het goede, maar als accent nagel is dat nog wel leuk!

DSC_4456 copyAls glitter gradient nail art op China Glaze Sweet Hook.

Je kunt veel kanten op met dit pretty glitterlakje. Hou je zelf ook wel van wat sparkly goodness in je leven dan raad ik je dit 8ml lakje zeker aan!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Essence 17 Only Purple Matters *Special Effect Topper*.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//