Essence 154 Pink & Proud.

Ik zit in een no buy, en niet zo’n kleintje ook aangezien vriendlief en ik massive plannen hebben wat aardig wat geld kost *volg je me via twitter of heb je mijn laatste personal post gelezen, dan weet je waar het over gaat^^*. Net voordat ik de no buy begon was ik nog een laatste keer naar het kruidvat gegaan met als doel een verjaardagscadeautje scoren voor mijn lieven vriendinnetje/collega Sabine. Maar daar stonden ze: de nieuwe lakjes uit de colour&go lijn met deze gorgeous lak, opvallend genoeg voor mij in het rijtje om mee te nemen.

DSC_4469 copy 154 Pink & Proud is een extreem goed dekkend (1 laagje is al perfect!) metallic lakje in een pretty koele roze paarsige tint. De lak bevat lekker veel zilveren shimmer, me likey! Sommigen noemen deze kleur eerder paars dan roze, maar ik snap de naam er op zich wel achter. De lak is dus metallic en kan daardoor ietsjes streperig lakken, maar practice makes perfect met zulke lakjes. De swatchfoto hieronder was ‘s avonds gemaakt met flits, maar zo zie je wel ‘de ware aard’ van het lakje :3

essence pink & proud femketjeNL

De lak kostte me maar  1,69 en bevat 8ml lak. Het kwastje is lekker breed en lakt daardoor erg makkelijk en fijn, hij is zelfs iets te breed voor mijn smalle pinknagels. Het is een kleur en finish waar je echt van moet houden, maar ik draag deze lak regelmatig met veel plezier.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Essence 154 Pink & Proud.”

  1. Dit is niet echt een finish die ik mooi vind…. Ik houd niet zo van metallic finishes.
    Maar ik vind wel dat hij onwijs mooi kan lakken! Jouw nagels zijn echt pretty!

  2. De finish is niet zo mijn ding, maar ik ben verbaasd dat hij in één laagje dekt! Het kleurtje vind ik ook heel mooi, maar ik hou alleen echt niet zo van metallic finishes. Jij gelukkig wel, en daar gaat het om ;)

  3. Mooi kleurtje, lijkt wel een beetje of ie ene foil finish heeft, heel apart. Enorm mooi gelakt ook weer!

  4. Moooii!! Heb m ook gehaald zaterdag, met de 1+1 gratis op alle nagellak bij de kruidvat :D die actie is er gelukkig deze week ook nog haha ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//