Essence 149 Hello Marshmallow – 2 Lakjes, 1 Naam!

Toen ik een tijdje terug in het Kruidvat ronddwaalde zag ik twee verschillende lakjes staan maar met dezelfde naam. Ik nam ze beide mee en na een beetje rondsurfen kwam ik er achter dat 1 van de 2 lakjes een vernieuwde formule had. Welke nu de nieuwste is: ik denk dat de meer shimmery variant, de eerste lak bovenaan. De creamy variant is de oude formule. Beide lakjes zijn pretty cute om aan mijn nagellak stash toe te voegen, dus een keuze tussen deze twee maken was geen optie ^^

DSC_5362 copyDe nieuwe formule, dus de shimmery lak dekt iets minder snel dan de oude creamy lak en heeft zo’n laagje of 3 nodig om dekkend te krijgen. De oudere creamy lak bevat ook wel wat aparte shimmertjes maar deze vallen niet zo erg op en de lak dekt ook veel sneller met maar 1 a 2 laagjes. De nieuwere lak heeft dus een iets mindere dekking maar is voor de shimmer-lovers onder ons wel weer erg geliefd. Qua kleur zelf schelen ze best wel van elkaar, de creamy lak is veel lichter en meer pastel terwijl de shimmery nieuwe lak bijna metallic te noemen is en qua kleurtint meer donker lila dan echt pastel.

DSC_5364 copyBoven: nieuwe formule, onder: oude formule.
DSC_5367 copyBeide lakjes vind ik toch erg pretty, zeker voor het aankomende voorjaar. Maar als ik een favoriet moet kiezen ga ik toch voor de oudere formule, de creamy lak. Beide lakjes kosten €1,69 per stuk en bevatten 8ml lak. Het is alleen de vraag of het kruidvat bij jou in de buurt nog de oude of alleen de nieuwe lakjes verkoopt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Essence 149 Hello Marshmallow – 2 Lakjes, 1 Naam!”

  1. Wat grappig dat er twee varianten zijn. De oude heb ik, maar de nieuwe versie ziet er ook heel mooi uit.
    Wat heb je mooie nagels!

  2. Hè, wat raar dat twee best wel verschillende lakjes dezelfde naam hebben. Ik vind persoonlijk die onderste mooier, de creamylak.

  3. Leuk artikel! Het oude lakje vind ik heel mooi, maar het nieuwe ook, haha. Maar die oude heeft wel een mooie kleur, dus ik ga waarschijnlijk voor de oude :).

    Xjes Femke

  4. Ik las dit laatst ook al ergens op een blog van iemand… Die was pissed omdat vriendlief de verkeerde had meegenomen terwijl de naam wel klopte of zoiets :P Ik zou zo niet weten welke ik heb maar vind ze beide erg mooi!

  5. Grappig dat ze dan nog steeds dezelfde naam hebben. Ik vind zelf de oude lak wel leuker =)

  6. Ik vind de oude formule persoonlijk ook mooier, geen verbetering wat mij betreft de nieuwe versie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//